Неа, не знаю.kapi писав:Музік, розклад девятки знаєш? Чи ти до пізна не затримуєшся в Пшемешлі?
Та я так, по суті туда назад. Це якщо комусь треба закупитись, в Пшемишлі і назад то можна їхати.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Неа, не знаю.kapi писав:Музік, розклад девятки знаєш? Чи ти до пізна не затримуєшся в Пшемешлі?
Може хтось надумав приєднатись?andriy_zab писав:Їду в неділю в 11:00 на Піший, є 3 вільних місця туда і 1 назад, може когось підкинути?
Тут є розклад.kapi писав:Музік, розклад девятки знаєш? Чи ти до пізна не затримуєшся в Пшемешлі?
камери не дивлюсь, в основному тутTaras:) писав:дайте якісь лінки на робочі камери на кордоні, бо треба завтра махнутися туди)))
Буде повна сракаStuff писав:В п'ятницю планую на піший і назад, вирушатиму зі Львова десь коло 17:00...
Як гадаєте, які о такій порі будуть черги?
пятниця, субота, неділя то сракаt309 писав:VIPOS, підкажи коли там не повна срака?
Мова пішла за піший. В прошлу пятницю людина їхала зі мною на піший, вийшла сходила туди (дійшла до Польської сторони), побачила тих контрабандістівt309 писав:VIPOS, підкажи коли там не повна срака?
вашшє засадаVusiko писав:вчора на пішому 3 години стояв.![]()
Поправлю, виїзд субота рано вранці, щоб попасти без великих чергmyzikk писав:Такс народ, є потреба їхати на піший, хтось не хоче впасти на хвіст?
Виїзд зранку пятниця або субота![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей