місце завжди булоGleb писав: Я так розумію ти в Помор'ї був. А там яка ситуація з пляжем?
відносно...поступово йде,різкого перепаду немаGleb писав: І чи глибина близько?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
місце завжди булоGleb писав: Я так розумію ти в Помор'ї був. А там яка ситуація з пляжем?
відносно...поступово йде,різкого перепаду немаGleb писав: І чи глибина близько?
Не факт. Думаю ламануться більше в Миколаївську, Херсонську і Одеську обл. Незабувай що курс виріс і відповідно ціна в Болгарії в гривнях виросла.Sluva писав:Я такво собі на досугє подумав,якщо Крим закрили то багато "бюджетників" свій погляд переведуть саме на Блгарскі пляжі що грозить вже не комфортним відпочинкоммабуть прийдеться розширяти горизонти,якщо кошти дозволять
Ну 7000гр. це +-600 баксів. Думаю що це нормально.Gleb писав: Виходить 7 тис. за 11 днів, незнаю, дорого чи нормально. Хто, що скаже?
я цього року думав в Болгарію (в принципі ше думаю), але вчора сказали шо в Грузію є ніби непогані варіанти. Головне що візи ніби як нетреба зовсім :) вже економія біля 2000 грн на рівному місці.Sluva писав: мабуть прийдеться розширяти горизонти,якщо кошти дозволять
vovka писав: 3000 грн в один кінець на особу
Також дивився в тому напрямку, але за такі гроші нема сенсу.vovka писав: 3000 грн в один кінець на особу.
задуже.. просто була мова що минулого року хтось літав за 700 грн туда назадpavlo09 писав: це задуже. Їдь краще в Болгарію
я шойно глянув ще з Києва - туда і назад.Sluva писав: Я теж в ту сторону дивився,але ціна на переліт наразі не гуманна
От в тому то і справа що до цієї сумиvovka писав: хотя в Київ ше треба дорулити, а то тоже гроші.
Треба додати таксі з дому на вокзал + поїзд + таксі з вокзалу в Києві до аеропорта, а це зовсім не дешево, та і плюбе +vovka писав: 6 000 UAH 1 080 UAH 7 080 UAH
невідомо скільки прийдеться стирчати в аеропорту до вильоту літака.vovka писав: непередбачувані витрати ібо
Jroslav писав: Треба додати таксі з дому на вокзал
та я хлоп простий, і на маршрутці не взападло поїхати за 3 грн )))Jroslav писав: таксі з вокзалу в Києві до аеропорта
Не получиться :)vovka писав:Jroslav писав: Треба додати таксі з дому на вокзалта я хлоп простий, і на маршрутці не взападло поїхати за 3 грн )))Jroslav писав: таксі з вокзалу в Києві до аеропорта
ну треба ше пошуршати і все прикинути по грошах.. тим більше грузіни вроді до українців нормально ставляться, і москалів там певно недуже є ? :)
Львов, Львов (LWO)
Батуми, Батуми (BUS)
PS 0509 Время вылета: 22:15, Сб, Июль 19 2014
Время прилета: 01:50, Вс, Июль 20 2014
Батуми, Батуми (BUS)
Львов, Львов (LWO)
PS 0510 Время вылета: 02:50, Вс, Июль 27 2014
Время прилета: 05:00, Вс, Июль 27 2014
5500 на двох туда назад - це вже незле, ще й зі Львова..Пассажир Тариф Налоги и сборы Итого
2x взрослый 4 560 UAH 958 UAH 5 518 UAH
Итоговая цена за всех пассажиров включая все сборы: 5 518 UAH
Мені то тре на 2-а множити :)vovka писав: 5500 на двох туда назад - це вже незле, ще й зі Львова.
Andrey писав: Всем кто планирует в болгарию на своем авто
Румынию пытайтесь проехать днем так как ночью работают бандиты, даже возле границы болгарии и румынии.
Будте предельно осторожны!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей