А якшо на ковзанах?CAT писав:бо обледенілих трасах їздить)))))

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А якшо на ковзанах?CAT писав:бо обледенілих трасах їздить)))))
яка різниця зараз, від завтра буде мороз і сніг падати, за ніч поретрачать і на суботу - неділю буде каталка.Dimon писав:ты температуру на Буке видел? ))))
5 балов шутникpikach00 писав:CAT, це ще одна людина якій релігія не дозволяє прогнох погоди дивитись
в такий період мороз в горах є завжди,-2-3 думаю хватає для того щоб працювали гармати і настріляли снігу...головне жеби дощу не було...Dimon писав:ну это в случае если он таки будет...мороз всмысле
а сегодня не такий период? ))) +7Sluva писав:в такий період мороз в горах є завжди,-2-3 думаю хватає для того щоб працювали гармати і настріляли снігу...головне жеби дощу не було...
Я в обід буду вирішуватиhrdrive писав:автра в останній момент буде вирішуватися поїздка
як завжди.... на крайняк на неділю їхати тоді...hrdrive писав:блін, покищо на буці працює тільки 2р...завтра в останній момент буде вирішуватися поїздка
угу...і я шось до того схиляюся...але шоб відкрили більше трас, бо народу буде багато, не помістяться всі на тих 4 схидахCAT писав:на крайняк на неділю їхати тоді...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей