Якщо дісно така кількість людей назбирається. то потрібно визначатися з спорядженням, що в кого є і що кому бракує

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
та ти чьо, то я в 85-му маленьким-зелененьким був, по радейку XXVII з"їзд КПРС краєм вуха слухавjetros писав: я ще маленький-зелененький!
jetros писав:Ой, хлопаки тіко нарив фотки своєї молодості - 1985рік, мені 16років.
Говерляна - 85!!!
Сильно не критикуйте, я ще маленький-зелененький!
jetros, ух, чумаjetros писав:Ой, хлопаки тіко нарив фотки своєї молодості - 1985рік, мені 16років.
ага, і проявітєль з закрєпітєлєм і фотьозбільшувачем не забудь, І лампу червонуMorr писав:треба буде взяти з собо плівковий фотік
тут я не порадник, треба досвід мати.Morr писав:На таку банду як мінімум треба 4 казанка 5л
Ми на вершині з ним зустрінемося! ВеДеВе!!!Myself писав:Донецький іде?
а де 20-30 чоловік розміститься? То т реба цілу базу бронювати завчасно, а потім всім оркестром її відбудовуватиgribkoff777 писав:на 2 дні (база/котедж, горілка/сєкас)
gribkoff777 писав:ага, і проявітєль з закрєпітєлєм і фотьозбільшувачем не забудь, І лампу червону
на 6-х людей нам одного казанка хватило. + в нас ше були воєнні літрові - в яких ми кип'ятили воду на чай. Вот можна з легкістю підрахувати скільки потрбіно :)gribkoff777 писав:тут я не порадник, треба досвід мати.
а з'явився цей варіантПрелюдія Щастя писав:а переголосувати можна якось??))) бо з"явився ще один варіант відповідей:) )
на 2 дні (база/котедж, горілка/сєкас)
оце вже хороша ідеяgribkoff777 писав:можна буде розділитися на одно-та дводенну групи. Основне разом на вершині зафоткатися!
О, також варіант :)gribkoff777 писав:Основне разом на вершині зафоткатися!
кажи який)Прелюдія Щастя писав:а переголосувати можна якось??))) бо з"явився ще один варіант відповідей:) )
1) спорядження можна позичити, якшо сильно захотіти. Палатки необовязково кожному брати. Як правило в одну палатку влазить 3-є людей спокійно.Babak писав:Я пас робити такі пробіги по горам..
1) не всі мають спорядження для проходження таких дистанцій(в мене взагалі нема))
2) велику групу людей буде важко організувати.
3)не всі мають потрібну "фізуху".
4) то вже буде не відпочинок, а долання дистанції.
в сам раз це буде підйом-спуск ІМХО.
_Ramp_ писав:а чому нехочете наприкінці березня зібратись???
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей