ше нє. чекає поки я приїду і зроблю візит тудиAnix писав: Дівчина якось пришвидшила, бо колєги ідентична ситуація?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ше нє. чекає поки я приїду і зроблю візит тудиAnix писав: Дівчина якось пришвидшила, бо колєги ідентична ситуація?
зрозумівAVP_6 писав: можна би було, але в мене свідоцтв нема тому мені воно не дуже поможе, та і тільки от в понеділок подав на службову візу, а часу взагалі нема тим займатись, я собі порахував шо ліпше раз в рік заплачу 35 євро чим буду за тими свідоцтвами 3 дні ходити і шей не знаю куда якшо тобі не спішно то я 17 маю отримати візу і гляну якшо відкрили тільки на пів року то буду ті доки збирати, і тоді можна буде сходити десь через тиждень, а якшо на рік то не буду тим заморочуватись бо за рік вже думаю точно безвізовий буде
Та то стадоо, в мене родичі поробили паспорти і тільки то голосування було, дзвонять кажуть вже безвіз ми їдемо туда сюдаT5-R писав:слухав по радіо, що зараз є проблеми з подачею доків на виготовлення біометричних паспортів, наче як всі захотіли до єуропи без віз, одночасно.![]()
Невже 50євро для людей є настільки великою перешкодою для отримання шенгенки?
Напрошується логічний висновок, якщо така сума є непідйомною, то про які подорожі європою можна говорити?![]()
Шось мені здається, що весь ажіотаж з паспортами, це все стадний прояв.
Я таку думку вже багато де раніше зустрічав. Категорично незгоден.T5-R писав: Невже 50євро для людей є настільки великою перешкодою для отримання шенгенки?
Напрошується логічний висновок, якщо така сума є непідйомною, то про які подорожі європою можна говорити?
Ну-ну, аби ти лише не змінив власної думки, як їхатимеш по безвізу і почнеш "спілкуватися" з цельніком ))))))vovka писав: Це ж суто дозвіл, для мене це приниження, психологічний бар'єр, ото ходити збирати якісь документи, виписки з банків, товктися в тих чергах, ловити якісь
Недуже розумію що я від нього мав би нового очікувати ?Vasiliyyy писав: Ну-ну, аби ти лише не змінив власної думки, як їхатимеш по безвізу і почнеш "спілкуватися" з цельніком ))))))
Профильный комитет Верховной Рады рассмотрит законопроект, ограничивающий предоставление украинского гражданства желающим из страны-агрессора. Автор инициативы, депутат ВР от фракции "Народный фронт" Андрей Тетерук считает, что после решения Европарламента ввести безвизовый режим для Украины, возникла необходимость принятия такого законопроекта.
В мене трохи умови помінялися, в плані документівrocker писав:shaman, Саша вже не робить? Той, що ти мені контакти давав
Якщо " повезло " і відкрили її не на запланований термін, то незручні напряги, бо відпочинок плануєш заздалегідь.T5-R писав: Невже 50євро для людей є настільки великою перешкодою для отримання шенгенки?
як таке може бути - тиж пишеш від якого по яке число тобі потрібноButs писав: Якщо " повезло " і відкрили її не на запланований термін,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість