Ну не знаю. Я просто люблю гори тому і їхав через Закарпаття. Ну і не знав який стан дороги через Чернівці до кордону. Якщо їхати з ночівлею то зранку до вечора легенько встигаєш перевал переїхати і в Стефанешті спокійно переночувати. А зранку поснідав і поїхав спокійно далі. Я їхав і старався не гнати, щоб не тратити час на поліцію. Один раз тільки їхав 170-180 по автобану від Варни вже як назад вертались. Їхав вперше і слідкував за навігатором. Плюс їдучи через міста трохи роздивлялись. Вобщєм в мене не було задачі приїхати швидко. Їхали на расслабоні.Sluva писав:Якщо чесно то нічого там аж такого з природи надзвичайного нема...Дорога там по покритті номальна,але вузенька...Вопшем хочеш швидше тре валити через Чернівці-Сучаву і далі до Букурешті,а хочеш медлєнно то на Закарпаття-СатуМаре,КлужНапока
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Хто планує в Болгарію на власному авто?
-
- Ім'я:Віталій
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
Re: Хто планує в Болгарію на власному авто?
Відкрию тобі сікрєт :) якщо їхати на разслабоні і так щоб не гнати і не трати час на поліцію і їхати через Трансфагараш то якщо стартувати в 7-й ранку з хати то в 5 ранку ти вже біля Бургаса :)tiestovm писав: Якщо їхати з ночівлею то зранку до вечора легенько встигаєш перевал переїхати і в Стефанешті спокійно переночувати. Я їхав і старався не гнати, щоб не тратити час на поліцію.
Р.с. це з 2-а дітьми

Тут все залежить як людина оцінює свої сили і чи може вона їхати довго і через ніч...одні змучуються інші валять без проблем
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
-
Погоджуюсь. Але тут питання - для чого? Ну проїхав ти сутку. Сам похарився і всі інші намучались. Приїхав в 5й ранку і що робити? А так спокійно їдеш, де хочеш стаєш на пересцик, ввечері приїхав в готельчик, помився, повечеряв, виспався, поснідав і налєгкє поїхав далі. В обід в Равді, заселився і до вечора торчиш в тепленькому моріSluva писав:Відкрию тобі сікрєт :) якщо їхати на разслабоні і так щоб не гнати і не трати час на поліцію і їхати через Трансфагараш то якщо стартувати в 7-й ранку з хати то в 5 ранку ти вже біля Бургаса :)tiestovm писав: Якщо їхати з ночівлею то зранку до вечора легенько встигаєш перевал переїхати і в Стефанешті спокійно переночувати. Я їхав і старався не гнати, щоб не тратити час на поліцію.
Р.с. це з 2-а дітьми
Тут все залежить як людина оцінює свої сили і чи може вона їхати довго і через ніч...одні змучуються інші валять без проблем

-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
tiestovm, Sluva, ей ви еканомсчікі хрєн наві
а ну канчай базар і марш збирати бабло на іспанію
маєте три рокі на то діло шоб атдахнути як нармальні люди ! 

а ну канчай базар і марш збирати бабло на іспанію

- Sluva
- Ім'я:Славік
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 28 рази
віддай мою бутилкуFelix писав: марш збирати бабло на іспанію маєте три рокі на то діло шоб атдахнути як нармальні люди !

Просто такtiestovm писав: Але тут питання - для чого?
поселився в хатуtiestovm писав: Приїхав в 5й ранку і що робити?
В мене усі привичні,діти сплять як цуцики,жінка поруч штурманом...tiestovm писав: Сам похарився і всі інші намучались
Я кілька разів пропонував,якщо змучились то падаєм в готелі,всі сказали валим на море в дупу ночовки :)
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
уважаю такій падходSluva писав: Я кілька разів пропонував,якщо змучились то падаєм в готелі,всі сказали валим на море в дупу ночовки :)

-
Ми в Болгарію їхали двома машинами. І так сталося, що роз*єдналися по дорозі в Румунії. Ми добрались в готель ночувати, а другий екіпаж не знайшовши той готель поїхав далі - в Болгарію. І вже там на місці вони розказали, що під ранок штурман БУДИЛА водія, який відрубався на ходу. А в авто троє кіндерів. Тому я вирішив - ну його [цензура]... Коли їдеш то завжди впевнений в собі, але пару секунд і вже спиш. Тому краще переночую..Felix писав:уважаю такій падходSluva писав: Я кілька разів пропонував,якщо змучились то падаєм в готелі,всі сказали валим на море в дупу ночовки :)
-
Три роки ішачити, а потім коли євро буде коштувати 100 грн. поїхати максимум в Болгарію?)))Felix писав:tiestovm, Sluva, ей ви еканомсчікі хрєн наві![]()
а ну канчай базар і марш збирати бабло на іспанію![]()
![]()
маєте три рокі на то діло шоб атдахнути як нармальні люди !
- Igor2011
- Ім'я:Igor
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 3 рази
Питання стосовно болгарської візи.
Прочитав інформацію, що у випадку, якщо вже хтось раніше отримував болгарську візу і подає ще раз, то тепер будуть видавати багаторазову терміном на рік. Цікаво чи вже хтось отримував річну багаторазову болгарську візу?
Прочитав інформацію, що у випадку, якщо вже хтось раніше отримував болгарську візу і подає ще раз, то тепер будуть видавати багаторазову терміном на рік. Цікаво чи вже хтось отримував річну багаторазову болгарську візу?
-
- Ім'я:Alex
Минулого року перший раз робив болгарську і одразу дали багаторазову до кінця рокуIgor2011 писав:Питання стосовно болгарської візи.
-
- Ім'я:Саша
- Дякував (ла): 32 рази
- Подякували: 29 рази
Igor2011 писав:Питання стосовно болгарської візи.
А сенс річної? Взяти в серпні щоб через рік ще встигнути в липні?
Настільні ігри Така Мака :
https://www.takamaka.com.ua/
- Igor2011
- Ім'я:Igor
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 3 рази
Уряд Болгарії сам це анонсував в березні 2015 року, тому цікаво чи є хоч одна людина якій так видали, бо я таких не знаю. Такий як ти пишеш варіант теж для когось актуальний, бо надії на шенген мізерні.sapphir писав: А сенс річної? Взяти в серпні щоб через рік ще встигнути в липні?
-
Igor2011 писав:Уряд Болгарії сам це анонсував в березні 2015 року, тому цікаво чи є хоч одна людина якій так видали, бо я таких не знаю. Такий як ти пишеш варіант теж для когось актуальний, бо надії на шенген мізерні.sapphir писав: А сенс річної? Взяти в серпні щоб через рік ще встигнути в липні?
Не те що б надіїї мізерні - ціна питаня?! Відкашляти за той шенген а потім ще за відпочинок - нафіга воно мені. Друге питання якщо є шенген по роботі і його можна використати. Але це також - нехай в мене він є, а дружина, а діти. І кругом - бігом той відпочинок золотим стає.
-
Хто зараз в Болгарії? Ну або в найближчі тиждень - два планує?
- wklef
- Ім'я:Віктор
Слухайте а викладіть хтось карту. Хто як їде через Трансфагараж і через Чернівці. Бо планую на початку вересня їхати і хочу прокласти дорогу. А їхати буду перший раз, так що треба поради бувалих.
Ще таке. Чи є якісь проблеми при проходженні митниці з Румунами якшто буде болгарська віза?
Ще таке. Чи є якісь проблеми при проходженні митниці з Румунами якшто буде болгарська віза?
То не наші єноти :)
-
- Стать:жінка
- Контактна інформація:
нема жоднихwklef писав: Чи є якісь проблеми при проходженні митниці з Румунами якшто буде болгарська віза?
-
wklef писав:Слухайте а викладіть хтось карту. Хто як їде через Трансфагараж і через Чернівці. Бо планую на початку вересня їхати і хочу прокласти дорогу. А їхати буду перший раз, так що треба поради бувалих.
А хіба так раціонально - Трансфагараш і Чернівці? Там напевно через Закарпаття логічніше. А ось коли - по дорозі туда чи назад - вирішуй сам.
- serega_l1
- Ім'я:Сергій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
wklef, Трансфагараш краще проїжджати від нас, бо вся класна дорого йде на підйом і можна трошки придавити, з іншого боку дорога гірша і немає де газнути... Я їхав звідти і йшов постійно на спуск, трошки стрьомно, бо не бачиш, що за поворотом... Вперед їхав без зупинок Львів_Франек_Чернівці_кордон(доїхати засвітла бо можна вляпатись)_Констанца_Св.Влас (на бухарест не пертись!), Назад Через Бухарест (головне не пPої...ти обїздну)_Пітешті_Куртя де Арджеш_Трансфагараш_Сібіу_Сату Маре (меньший трафік ніж на Бая Маре)_кордон Вилок. Від кордону до Берегово дорога-жопа, далі автопілот... Глючив навік, тому пер по карті, краще тут пошукай, бо там курча дорогі! І не провтикай замок Дракули, бо я з просоння проскочив. В Куртя де Арджеш куча недорогих готелів, якщо що, бо на Трансфагараші наступного разу, як малий підросте, затримаюсь хоч на кілька днів!!!
- moomnad
в що?serega_l1 писав: доїхати засвітла бо можна вляпатись
Важко збирати вибиті зуби...зломаними руками.
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
moomnad, в яму )))
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей