Порадьте якісь засоби, я собі хочу купити і коли буде час та натхнення побавитись самому з салоном, так гарантовано краще вийде. Звичайно кожен раз так не вийде, все одно прийдеться час від часу їздити на мийки, але все ж.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
, якшо перед тим пилюка не лишилась. І після того як розпилив, бажано з хвилин 15 сильно в салоні не пилити, боKost писав:як в нової машини кароче)
, потім шматкою (на ОККО 22 грн., якшо впадло тротитися, то !чиста! байкова пеленка, заїжає нормально) протираєш і гуд. Ше таким ж методом тою штукою, можна пластик на бамперах (якшо є) і дзеркала (якшо не в колір кузова) натерти, знов ж таки як з салонуKost писав:поналиває пилюка
В мене молочко. Плак. 25 грн пляшка.Kost писав:я собі беру таке молочко.. поліроль білого кольору.
Пробував. Не допомагає. Чорнилкою замазав пару годин і знову ті плями вилазятьT5-R писав: Молдинги відмивати зубною щіткою з водою. Потім чорнилку доя пластмаси заюзай.
Тiльки знiмати обшивку та пробувати.Раз на заднiй була ситуацiя з клеем то я поверх вшив вставку в тон сидiнням.Навiть не зрозумiв би нiхто не знаючи який маэ бути малюнок.
Страшно трохи
Ти спробуй,здалека самi края троха заплавляються i менш видно царапину.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей