Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не всі їздять у Солонку.Денис писав: До Сашка всі їздять у Солонку,і вони там з напарником тонують....,але переважно після 18-00,так як має основну роботу
2. Якщо тонувати, то вже атермалкою.sashanova писав: почало мені в бобіку підсмажувати писок
Як його знайти на форумі? (нік)Тоха на Липинського, працює з 9:00 до 18:00, так як це його основна робота, а не додатковий заробіток.
я не готовий викласти місячну з/п за таке задоволення а потім смоктати палець цілий місяцьЯкщо тонувати, то вже атермалкою.
а яка вартість тонування атермалкою? напр. лобового, або всі вікна по кругу.sashanova писав: Цитата:
Якщо тонувати, то вже атермалкою.
я не готовий викласти місячну з/п за таке задоволення а потім смоктати палець цілий місяць
В Саші основна робота тоже тонування, тільки на фірмі.Anix писав: 1. Тоха на Липинського, працює з 9:00 до 18:00, так як це його основна робота, а не додатковий заробіток.
більше, але якщо 3m Crystaline 40, то воно того вартує.myzikk писав: ціна тіки на плівку буде баксів 100$ без роботи, це з 3М плівок якщо не помиляюсь
на 100% не скажу, але дуже багато перечитав інфи по атермалках, і наскільки зрозумів, що так, без віддітку не буває._ALEX_ писав: Тобто без відтінку атермалок не буває, я правильно зрозумів?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей