що робити, куда їхати?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Хай товариш заодно і трубку поміняє, іншого варіанту не бачуyurec13 писав: що робити, куда їхати?
як я не любив міняти ті фільтра в ауді-мене бісило з ними бавитись акуратноyurec13 писав: поміняти бензиновий фільтр.
yurec13 повір це дуже реальна порада, ніякий ремонт окрім як запропонований wklefyurec13 писав: sashanova, чудова порада
цікавить, може у Львові хтось займається ремонтом, пайкою і т.д. очікую реальні поради.
а тим більше пайка тут не канаєРіж нафіх і штав шланг бензостійкий з 4ма хомутами і буш мав спокій
в тому то і справа, що знизу ніц не видно, вона по-ідеї десь внизу від"єднується, а де не бачу. Схеми знайти не можу. А де розвальцьовують?Maniak716 писав: глянь яка довжина цієї трубки і чим вона закінчується на 2х кінцях - на базарі купиш такої довжини і з такими ж штуцерами, тобі її розвальцують і вже на ямі знімиш цю і поставиш нову
да не вирве,Я в свій час начитався всяких пріколі на елантра форумі.yurec13 писав: Я також задумувався за шланг, а чи не вирве його під тиском?
а як її врізати, "шота я ачкую" там ж бензин, іскра і т.д., а зняти її незнаю як...wklef писав:да не вирве,Я в свій час начитався всяких пріколі на елантра форумі.yurec13 писав: Я також задумувався за шланг, а чи не вирве його під тиском?
Один унікум так заїзджав на естакаду,що обірвав якраз трубку яка протянута під днищем.Вони в елі ваще пласмасові. То вкінцевому випадку купив шланг і хомути від вазоти і їздить так по сей день.
ташо як тимчасовий варіант,щоб машина не стояла мож так зробити.А як ся сподобає то буш так і їздив
а ти що болгаркою різати ту фігню зібрався???? взяв "полотно" від ножовки по металу і впірьод :)yurec13 писав: а як її врізати, "шота я ачкую" там ж бензин, іскра і т.д., а зняти її незнаю як...
чудова ідея! кажеш там на Науковій любе і різне є? як же її відрізати?Maniak716 писав:yurec13, де продають трубки там і розвальцують
але трубку міняти повністю дійсно напряг буде - хз де вона там в тебе іде і що треба буде ще попутньо зняти щоб до неї долізти
щоб шланг не зірвало на самій трубці візьми напильником чи натфелем зроби насічки по кругу, шланг глибши насади на трубку і добре затяни хомутом якісним
але в фільтр треба буде от такий штуцер вкрутити
yurec13 писав: а як її врізати, "шота я ачкую" там ж бензин, іскра і т.д.,
я думаю що і в Епіцентрі таке знайдешyurec13 писав: кажеш там на Науковій любе і різне є
yurec13 писав: як же її відрізати?
Maniak716 писав: взяв "полотно" від ножовки по металу і впірьод
Liuskywalker писав: ичайним полотном по металу
шось типу того? але думаю може краще модернізувати як Maniak716 каже, з одної сторони на штуцер вдіти.wklef писав:yurec13, Ріж нафіх і штав шланг бензостійкий з 4ма хомутами і буш мав спокій :)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей