Дзвонили також на Рафаель(Зубра), Алекс, Панську гору, Рік авто, Сканію, Солонку

Люди дайте контакти!!!
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Якщо авто на гарантії то я б заставив їх це робитиYelik писав: Офіційний сервіс Мерседес у Львові не може зробити такої роботи
Що в цій машині такого, що ніхто не може зробити?Yelik писав:Офіційний сервіс Мерседес у Львові не може зробити такої роботи![]()
Дзвонили також на Рафаель(Зубра), Алекс, Панську гору, Рік авто, Сканію, Солонку![]()
![]()
Люди дайте контакти!!!
Її купували закордоном.pikach00 писав: Якщо авто на гарантії то я б заставив їх це робити
Незнаю, одним задовга, іншим зависока, ще в інших немає програми, бо це нова модель.pavlo09 писав: Що в цій машині такого, що ніхто не може зробити?
там він не залізеvazik писав: На "ВУЛКАНІ" в Віталіка Kaster, мало б бути!
Ми їх також знайшли. Поїхав туда робити геометрію. Правда там роблять ще "радянським" методом, але дають гарантію, що все буде добре, бо "ми не перші, хто приїжає з такою проблемою"*Lesyk* писав: Yelik, в мене клієнт робив на базарі на Зеленій, вроді нічого поганого не казав, але завтра уточню, в нього сама велика база...
А інакше куди ще можна?gribkoff777 писав: Я кщо це максі-база (4550 мм) - тоді дійсно на яму (Зелена, Палада), але то так - аби ґуму не їло
тоді чому на Вашингтона не хочуть робити? Я їм вчора калібрував стенд, до речі, вперше з 2007 року він правильно запрацював ( брався не в мене, тому я раніше його не обслуговував)Yelik писав: Середня база, не Максі.
+1gribkoff777 писав:Yelik, або Kaster, або ГориславАвто
а я думаю чого всі нові мажорні мерси "виляють" то вправо, то в ліво...gribkoff777 писав: вперше з 2007 року він правильно запрацював
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей