Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
2.5 tdi passat b5
- Дмитриус
- Ім'я:Дмитриус
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0

Народ , интересует вся имеющаяся информация о даном моторе (2.5 tdi) обслуживание , надёжность , расход и т.д. , ссылки кидать не надо , желательно свой опыт 

Маю всякi вкуснастi...
- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
Re: 2.5 tdi passat b5
тут на форумі цей мотор вже обговорювався . там про ауді але це все одне сімейство моторів viewtopic.php?f=23&t=30368&hilit=%D0%B4%D0%B8%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B0
якщо коротко, то мотор потужний, V6 , відносно економний як на ту потужність, але недороблений і дорогий в утриманні.
старіше покоління моторів у VAGa - R5 було набагато надійнішим і простішим, притому потужним (140к.с. на audi A6 C4)
якщо коротко, то мотор потужний, V6 , відносно економний як на ту потужність, але недороблений і дорогий в утриманні.
старіше покоління моторів у VAGa - R5 було набагато надійнішим і простішим, притому потужним (140к.с. на audi A6 C4)
VAG вже не той
- Дмитриус
Что значит *недороблений* и *дорогий в утриманні* ?RULES писав:тут на форумі цей мотор вже обговорювався . там про ауді але це все одне сімейство моторів viewtopic.php?f=23&t=30368&hilit=%D0%B4%D0%B8%D0%B7%D0%B5%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B0
Маю всякi вкуснастi...
- RULES
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 157 рази
це є перше покоління дизельних VAG двіжків типу V6.
інженери недокінця правильно його спроектували і в результаті маємо мотор в якого проблеми з механізмом газорозподілу(вплоть до виходу з ладу розподільчих валів а їх 4 штуки)
крім того мотор трудомісткий(читай дорогий) в обслуговуванні, щоб поміняти той ж ремінь грм треба всю морду розбирати та й комплект ремінь+роліки не здешевих.
а так по паливній апаратурі стоїть старий надійний електронний тнвд.
якщо треба дійсно економного і надійного б5 пасата то краще дивитись в сторону 1.9тді але тільки на 90 і 110к.с.
в пасаті б5 крупним недоліком є передня підвіска з алюмінію.ходить мало а запчастин там на >500євро(це ціна без амортизаторів)
інженери недокінця правильно його спроектували і в результаті маємо мотор в якого проблеми з механізмом газорозподілу(вплоть до виходу з ладу розподільчих валів а їх 4 штуки)
крім того мотор трудомісткий(читай дорогий) в обслуговуванні, щоб поміняти той ж ремінь грм треба всю морду розбирати та й комплект ремінь+роліки не здешевих.
а так по паливній апаратурі стоїть старий надійний електронний тнвд.
якщо треба дійсно економного і надійного б5 пасата то краще дивитись в сторону 1.9тді але тільки на 90 і 110к.с.
в пасаті б5 крупним недоліком є передня підвіска з алюмінію.ходить мало а запчастин там на >500євро(це ціна без амортизаторів)
VAG вже не той
- S_V_B
- Номер:0990
пробігу 63 тис по Львівських дорогах і все гуд)))))RULES писав: в пасаті б5 крупним недоліком є передня підвіска з алюмінію.ходить мало а запчастин там на >500євро(це ціна без амортизаторів)

- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Контактна інформація:
S_V_B, смотря який в тебе мотор(вага), і хто як їздить,
рідна (оригінальна ходовка) ходить більше ніж найкращий замінник.
Quattro
- BOSH
- Ім'я:Олег
Ніякого "гемору" з передньою підвіскою немає!!!! Це все міфи!!! Керую даним транспортним засобом вже майже 5-ть років. Маєш бажання - бери! Якщо дизель - чим менше пробігу, а так, любі питання, пиши, розкажу, підскажу. Авто - СУПЕР!!!!!Ziro-cool писав: S_V_B, смотря який в тебе мотор(вага), і хто як їздить,
volkswagen.lviv.ua
- Дмитриус
Спасибо , если что буду писать! с меня не заржавеетBOSH писав:Ніякого "гемору" з передньою підвіскою немає!!!! Це все міфи!!! Керую даним транспортним засобом вже майже 5-ть років. Маєш бажання - бери! Якщо дизель - чим менше пробігу, а так, любі питання, пиши, розкажу, підскажу. Авто - СУПЕР!!!!!Ziro-cool писав: S_V_B, смотря який в тебе мотор(вага), і хто як їздить,

Маю всякi вкуснастi...
- Speedo
- Ім'я:Орест
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 19 рази
- Контактна інформація:
Ідеальним для Б5 1,9 TDi (старішого покоління з ТНВД) - розхід там смішинй (по паспорту вродь 4,5 по трасі по факту не більше 5-ти), такі вродь ще на "окташі" ставили, знайомий має - каже движок БОМБА!!! Хотя максималка там, звичайно уступає бензиновим варіантам, але ж ЕКОНОМІЯ ЯКА!!! Але таого Б5-го попробуй знайди, а якщо і знайдеш, то ціна буде на беушку - КОСМОС, або убитий буде вусмерть. А якщо знамйдеш - буде тобі щастя. А на рахунок 2,5, ІМХО - не варіант. П"є забагато...
а їде мало що краще за згаданий 1,9...

- Жульєн
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Юрій Володимирович
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
це той що 150-сильний, з крутним поза триста?Speedo писав: А на рахунок 2,5, ІМХО - не варіант. П"є забагато... а їде мало що краще за згаданий 1,9...
Абсурд повний!!!!!!!!!!
Він їде так, що шубу завертає, мотор бомба!
В дизеля розхід не рахують.
Що значить "недороблений" - ще одна нісенітниця! Якби він був недороблений, його б ніхто не ставив в серійне вироблицтво, та ще й на різні моделі і марки.
Нормально облугований автомобіль - безпроблемно експлуатується!
Всім своїм ворогам я посилаю промені добра! Хай вони спалять вас дотла, ананаси!)))
- S_V_B
- Номер:0990
двигун 1.8Т, в режимі "везу маму" на ньому не їжджу, але і сильно не товчу ним. По львівських дорогах бігає з 2002 року)) такшо нормальна машинка і доречі в мене девятка витягувала більше грошей на обслуговуванняZiro-cool писав: S_V_B, смотря який в тебе мотор(вага), і хто як їздить,

+1Жульєн писав: це той що 150-сильний, з крутним поза триста?
Абсурд повний!!!!!!!!!!
Що значить "недороблений" - ще одна нісенітниця! Якби він був недороблений, його б ніхто не ставив в серійне вироблицтво, та ще й на різні моделі і марки.
- Дмитриус
Спасибо за дельный постЖульєн писав:це той що 150-сильний, з крутним поза триста?Speedo писав: А на рахунок 2,5, ІМХО - не варіант. П"є забагато... а їде мало що краще за згаданий 1,9...
Абсурд повний!!!!!!!!!!

Маю всякi вкуснастi...
- Buts
Гемору з предком В5 немає, просто дорогий передок.
А в дизеля ще двигун важчий.
А ззаду вроді балка
. Перемудрили ходову в В5.
1.9TDI 110 к.с. - кращий двигун.
А в дизеля ще двигун важчий.
А ззаду вроді балка

1.9TDI 110 к.с. - кращий двигун.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей