Питання до майстрів(може в загальному десь обговорювалось але мені треба уточнити):
1. як правильно захищати зварний шов?
1.1. після зварки (зачистити), покривати шовним герметиком(схожим на силіконовий) і поґрунтувати усе решта.
1.2. після зварки (зачистити), обґрунтувати антикорозійним реактивним ґрунтом і потім герметиком?
2. яка правильна послідовність при обробці кузова:
2.1. зачистити до металу + покрити ґрунтом антикорозійним + і потім захисним акриловим ґрунтом + А потім аж шпаклювання і вирівнювання.
2.2 зачистити до металу + шпаклювання і вирівнювання а потім просто акриловим ґрунтом.
хто знає як точно по технології?
бо стикався із ситуацією коли шпаклівка по металу краще тримається при деформації, а по ґрунтівці гірше, але при використанні реактивних ґрунтів їх немає смислу наносити поверх шпаклівки... тоді як бути?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
правильний захист зварних швів
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
Re: правильний захист зварних швів
реактивний - -епоксид-гермет-акрил -фарба.
по реактивному неможна шпаклювати.а герметік можливо можна.
якшо ідеальний метал то можна без реактивного а просто епоксидний і зразу навіть можна фарбою .але всі ше акриловим заливають
по реактивному неможна шпаклювати.а герметік можливо можна.
якшо ідеальний метал то можна без реактивного а просто епоксидний і зразу навіть можна фарбою .але всі ше акриловим заливають
TURBO -POWER
-
- Ім'я:Igor
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
а як із шпаклюванням? на якому етапі?andriy320e30 писав:реактивний - -епоксид-гермет-акрил -фарба.
те що не можна шпаклювати по реактивному я знаю, тому треба покривати звичайним ще акриловим, а герметик шпаклювати думаю це не розумно.. герметик це "гума" і вона деформується, шпаклівка скоро від неї відпаде....andriy320e30 писав:по реактивному не можна шпаклювати. а герметік можливо можна.
просто ніяк не вловлю у якій послідовності шпаклювати, на бляху чи по 2 слоях ґрунту?
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
по герметіку ясно шо неможна шпаклювати тільки перед ним.
найкраще шпаклювати по двох слоях грунту.або один слой епоксидного грунту.
найкраще шпаклювати по двох слоях грунту.або один слой епоксидного грунту.
TURBO -POWER
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей