Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Звуки тертя металу при гальмуванні!!!
- Jamal_Luka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Звуки тертя металу об метал при гальмуванні з переду, задні колодки таке враження що ніколи негальмують бо за 1,5 роки як нові правда колодки і барабани всі в рейках таке враження що туда попали камінці і при гальмуванні зтесували барабани і колодки!!!!
Передні супорта, бліни вентильовані і колодки нові, таке враження що якась колодка повністю стерлась і тре об блін, зубиловоди поможіть!!!Звук тепер практично кожного разу все частіше і частіше, коли сильніше натискаю педаль звук робиться голоснішим !!!!
Авто ВАЗ 21093і
Передні супорта, бліни вентильовані і колодки нові, таке враження що якась колодка повністю стерлась і тре об блін, зубиловоди поможіть!!!Звук тепер практично кожного разу все частіше і частіше, коли сильніше натискаю педаль звук робиться голоснішим !!!!
Авто ВАЗ 21093і
zubylo.lviv.ua
- CAT
- Ім'я:Данило
- Контактна інформація:
Re: Звуки тертя металу при гальмуванні!!!
так подивись на стан колодок, шо тут вигадувати... якшо одна стерлась, а інша ні то означає шо супорти взагалі можуть бути заклинені...
це не тема для обговорення на форумі, тобі треба їхати до ходовиків шоб вони дивились всю систему...
це не тема для обговорення на форумі, тобі треба їхати до ходовиків шоб вони дивились всю систему...
Volkswagen - Das Auto
Honda - Das Телевізор
Honda - Das Телевізор
- veresen
- Ім'я:Павло
- Номер:BC 0433 AO
- Контактна інформація:
Jamal_Luka, Попробуй десь добре розігнатись задом і загальмувати. Має помогти. Якщо не помогло дивись на колодку там може бути язичок такий, типу коли колодка зтесується то воно крипить щоб ти почув що її тре міняти. Ну і на останок проточи задні барабани, не буде канавок і гальмувати зад буде.
^_^
- Jamal_Luka
Я на них наїздив 5 тис. км за такий час хіба могли стертись колодки або клинити супорта????Колодки нормальні правда з середини тяжко побачити які вони там!!!!
zubylo.lviv.ua
- b_andriy
- Ім'я:Андрій
- Контактна інформація:
в мене тоже таке чути , але думаю колодки кончені поміняю, а ззаді терло, на колодках там де стик накладки до металу, було стружки металічної напаяно стільки шо ппц
де взялась хз, поміняв всьо гуд, правда вже чую знов треба міняти

- b_andriy
- Контактна інформація:
яка фірма колодок?Jamal_Luka писав:Я на них наїздив 5 тис
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Була така сама хрєнб на аутлендері після заміни колодок, при чому на оригінальні. Забив.
- Jamal_Luka
veresen, Задом 30 км/год гальмував так таке враження що розлетиться колесо, ментовський розворот і звук тільки справа відчутно, а на колодках для девяток хіба є ті язички в колодках?????
zubylo.lviv.ua
- Jamal_Luka
Феродо чкервоні преміум!!!!b_andriy писав:яка фірма колодок?Jamal_Luka писав:Я на них наїздив 5 тис
zubylo.lviv.ua
- Jamal_Luka
В мене є ще одні колодки б/у Феродо червоні преміум які наїздили 1 тис. км чи можна ставити б/у колодки?????
zubylo.lviv.ua
- mikeng
- Ім'я:mikeng
скоріше за все звук такий видається через вкраплення металевої стружки в колодках, через це може виникати той неприємний звук
Для зубиловодів то норм явище, в мене теж іноді такий звук виникає при спокійному гальмуванні з невеликої швидкості - проблема скоріш за все у колодках
В мене якісь попроще, феродо кажуть одні з найкращих так що дещо дивно що є така проблема
Залежно наскільки ті колодки б/у, оцінити можна за товщиною фрикційної накладки, якщо достатньо її, то і поставити такі колодки можна.
Стосовно задніх гальм, то дуже часто вони взагалі не працюють через або не працюючий або неправильно налаштований регулятор гальмівних сил. Якщо стан самих гальм гуд (колодки, циліндри і тд) то тре дивитись до нього. В мене був в певний час що він перегальмовував, відчув зимою, зразу регульнув і все гуд стало.
Для зубиловодів то норм явище, в мене теж іноді такий звук виникає при спокійному гальмуванні з невеликої швидкості - проблема скоріш за все у колодках
В мене якісь попроще, феродо кажуть одні з найкращих так що дещо дивно що є така проблема
Залежно наскільки ті колодки б/у, оцінити можна за товщиною фрикційної накладки, якщо достатньо її, то і поставити такі колодки можна.
Стосовно задніх гальм, то дуже часто вони взагалі не працюють через або не працюючий або неправильно налаштований регулятор гальмівних сил. Якщо стан самих гальм гуд (колодки, циліндри і тд) то тре дивитись до нього. В мене був в певний час що він перегальмовував, відчув зимою, зразу регульнув і все гуд стало.
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
не зубило , але з червоними феродо рік тому мав такий самий звук при гальмуванні на невеликій швидкості , перед самою зупинкою взагалі навіть ривки відчувалися . Хз чому так - або колодки пальоні , або трабла була в блінах - вони в мене вже зношені були пристойно .
Поміняв мин. літа на Делфі (і бліни і колодки) - ніяких сторонніх звуків відтоді не чую.
П.С. З одної сторони старі колодки були облиті тормозухою випадково - от вони і рипіли найсильніше (хоча вродь висохли нормально ).
Ще колись читав про дідівський метод від скрипу колодок - намочити їх в солярі і висушити .
Поміняв мин. літа на Делфі (і бліни і колодки) - ніяких сторонніх звуків відтоді не чую.
П.С. З одної сторони старі колодки були облиті тормозухою випадково - от вони і рипіли найсильніше (хоча вродь висохли нормально ).
Ще колись читав про дідівський метод від скрипу колодок - намочити їх в солярі і висушити .
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Jamal_Luka
mikeng, колдун в мене взагалі унікальний коли стояли копита на задніх стойках то при легенькому гальмуванні на асфальті розвертало моментально, коли їх зняв взагалі перестали тормозити і замітив що в калдун забитий цявх боюсь його витягати!!!
Товщина б/у колодок велика майже нульцові!!! Liuskywalker, я знаю що феродо пещать але це звук завсім не пищання!!!
Поміняю колодки буде видно!!!
Товщина б/у колодок велика майже нульцові!!! Liuskywalker, я знаю що феродо пещать але це звук завсім не пищання!!!
Поміняю колодки буде видно!!!
zubylo.lviv.ua
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Jamal_Luka, перевір рівномірність зношення колодок - може бути варіант , що один циліндр закис і при гальмуванні колодка давить блін тільки з одного боку - його трохи веде і він чіпляє кожух і тре об нього
Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- mikeng
колодки полюбому попробуй поміняти
стосовно заду:
я б казав поміняти в такому випадку колдун, він не критично дорогий
логіка його роботи мала б бути навпаки - коли машина гальмує і розвантажується задня вісь, він має зменшувати тиск на задні гальма, а в Тебе навпаки вийшло чомусь, на підковах - перегальмовувала, без підков - не гальмує.
стосовно заду:
я б казав поміняти в такому випадку колдун, він не критично дорогий
логіка його роботи мала б бути навпаки - коли машина гальмує і розвантажується задня вісь, він має зменшувати тиск на задні гальма, а в Тебе навпаки вийшло чомусь, на підковах - перегальмовувала, без підков - не гальмує.
- haker-ok
- Контактна інформація:
mikeng, ти той колдун сам регулював чи до когось їздив? бо я купив і ніяк поміняти неможу то часу нема то ше шось...
- mikeng
я сам не маю де то робити, друг регульнув, там нічого складного нема
- Jamal_Luka
Liuskywalker, як перевірити чи клинить циліндр???? mikeng, я знаю але зимою так лекше їздити, але я усвідомлюю що тормозний шлях в мене збільшений і це недобре!!!
zubylo.lviv.ua
- mikeng
зимою і взагалі якшо нема абс треба щоб спочатку хапав перід, потім зад
тобто при екстренному гальмуванні блокувались передні колеса
Якщо зад не гальмує то нашо там взагалі барабани/колодки, їх фактично тупо викинути можна при такій логіці
тобто при екстренному гальмуванні блокувались передні колеса
Якщо зад не гальмує то нашо там взагалі барабани/колодки, їх фактично тупо викинути можна при такій логіці
- Jamal_Luka
Я знаю але наразі хочу вирішити з передом а зад буду робити перед зимою!!!
zubylo.lviv.ua
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей