Вся ходова в стоку, гума R14, авто-2008р.в.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
хтось прочитав мій постb_andriy писав:а пружина дугою не стане через то шо її кінець не сяде нормально на посадочне місце?
Різати потрібно витками, щоб кінець знаходився біля посадочного місця чашки. Раніше на експорт йшли зубила з нижчими пружинами (здається на -30 мм) від сюозних і стандартними стойками. Отже можна сміло різати -25мм. Правда на око не буде дуже замітно цієї різниці. Більше різати не рекомендується - стандартні стойки не працюють.b_andriy писав:хтось прочитав мій постb_andriy писав:а пружина дугою не стане через то шо її кінець не сяде нормально на посадочне місце?
так і є.це балтиковські пружини.але вони коротші від стоку на 20 мм,і є трошки м"ягшими.В мене такі стояли,комплект,то машина була значно нижча від стокуAXID писав: Раніше на експорт йшли зубила з нижчими пружинами (здається на -30 мм) від сюозних і стандартними стойками
«ANDRON» писав:це балтиковські пружини
+1Diwal писав:де таке добро знайти можна?
вот за шо я і говорюscorpion писав:А от дугою пружина трошки! піде, бо не буде паралельності між самим верхнім і самим нижнім витком.
в мене в гаражіDiwal писав:де таке добро знайти можна?
Так само і в мене в гаражі 20-ти річні просівші експортні пружини (без образ)«ANDRON» писав:в мене в гаражіDiwal писав:де таке добро знайти можна?якшо шо,пп
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей