Загальні питання по обслуговуванню та ремонту авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
реставрація супорта
dmitry
Ім'я:Димон
Стать:чоловік
Номер:вс3333св
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
реставрація супорта

Повідомлення dmitry » Чет, 25 червня 2009, 11:38

підскажіть хто може зробити реставрацію супорта для мазди 626

t309
Ім'я:t309
Контактна інформація:

Re: реставрація супорта

Повідомлення t309 » Чет, 25 червня 2009, 12:12

ой не довіряв би я свої тормоза нашим майстрам!!! я свої задні сам реставрував, і тобі тогож раджу!!!
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!

dmitry

Повідомлення dmitry » Чет, 25 червня 2009, 12:23

t309 писав:ой не довіряв би я свої тормоза нашим майстрам!!! я свої задні сам реставрував, і тобі тогож раджу!!!
ага ща візьму з кішені токарний станок і почну пиляти. ... але всеодно дякую за пораду

t309
Контактна інформація:

Повідомлення t309 » Чет, 25 червня 2009, 12:43

а що тобі там реставрувати треба, пилят там нічо не те що не треба а і не можна, наприклад силіндр там в кращому випатку хромований в гіршому покритий хитрим сплавом тіпа того що на пкладишах в моторі, в чому конкретно проблема?
всі чомусь думають що там станок треба діла-дрова, ти думаєш там хтось титанічну працю докладає щоб то зробити, віддай на реставрацію насос гура наприклад і скажи що хочеш бачити як вони це будуть робити, вони правда не погодятся 100відсотків але якби ти побачив за яку роботу з тебе здеруть пів вартості нового ти б захотів зарядити тому майстру в пику!!! єдине що дійсно можна зробити в токаря по супортах то це направляючі.

dmitry

Повідомлення dmitry » Чет, 25 червня 2009, 12:47

t309 писав:а що тобі там реставрувати треба, пилят там нічо не те що не треба а і не можна, наприклад силіндр там в кращому випатку хромований в гіршому покритий хитрим сплавом тіпа того що на пкладишах в моторі, в чому конкретно проблема?
всі чомусь думають що там станок треба діла-дрова, ти думаєш там хтось титанічну працю докладає щоб то зробити, віддай на реставрацію насос гура наприклад і скажи що хочеш бачити як вони це будуть робити, вони правда не погодятся 100відсотків але якби ти побачив за яку роботу з тебе здеруть пів вартості нового ти б захотів зарядити тому майстру в пику!!! єдине що дійсно можна зробити в токаря по супортах то це направляючі.
уточнюю зараз мова йде якраз про направляючі

Axmet

Повідомлення Axmet » Чет, 25 червня 2009, 21:00

t309 писав:єдине що дійсно можна зробити в токаря по супортах то це направляючі.
я бы не советовал точить направляющие.
так как во первых они изготовлены из особого сплава,который очень прочный на поперечный излом,а направляющие держат колоссальную нагрузку.Во вторых изготовлены из "скользкого" метала, тоесть нержавейка( в наших условиях) ,.она сама по себе метал скользкий.
Купить оригинал ремкомплект можно,не так уж и дорого...дешевле чем койко-место в больнице.
Точили уже,их потом гнёт,ведет и прочее..супорт становится на перекос,и когда нагрузка на педаль самая большая,его просто отрывает..далее понятно.

t309
Контактна інформація:

Повідомлення t309 » П'ят, 26 червня 2009, 01:26

ну тут все просто, направляючі як і будь що інше можна робити з головою а можна одним місцем, є токар в районі галиського перехрестя, щоб туди попасти їжеш у львів з жовкви і як тільки падаєш направо вниз після мийки повертаєш направо там особняки і сервіс, чувак робить або з інших направляючих типу більшого діаметру сточує до потрібного або з рульових тяг, мені зробив передні з більших направляючиз зад з тяг, за перед я спокійний а зад, ну навіть якщо зірве зад це не так страшно, машину втримаєш. коштує правда [цензура] дорого 40гр за 1 направляючу. а ремкомплекти досраки так як виробляются не тільки направляючі.

dmitry

Повідомлення dmitry » П'ят, 26 червня 2009, 09:42

дякую за пораду попробую пошукати той сервіс

Axmet

Повідомлення Axmet » П'ят, 26 червня 2009, 20:15

t309,
t309 писав:а ремкомплекти досраки так як виробляются не тільки направляючі.
правильно,..там не только направляющие,там и все резинки и штуцера новые...и стоимость 100-120грн комплект оригинала,..зачем тогда точить непонятно с чего за 40 грн?
Настаивать не буду,можно вообще с арматуры поточить,еще дешевле...как будет ездить вопрос уже второстепенный ..но зачем лепить горбатого,если есть оригинал?

t309
Контактна інформація:

Повідомлення t309 » Вів, 07 липня 2009, 23:31

штуцера??? :surprised які штуцера? в ремкомплектах тільки направляючі і резинки!!!

Коля
Ім'я:Микола
Контактна інформація:

Повідомлення Коля » Вів, 07 липня 2009, 23:43

t309 писав:а що тобі там реставрувати треба, пилят там нічо не те що не треба а і не можна, наприклад силіндр там в кращому випатку хромований в гіршому покритий хитрим сплавом тіпа того що на пкладишах в моторі, в чому конкретно проблема?всі чомусь думають що там станок треба діла-дрова, ти думаєш там хтось титанічну працю докладає щоб то зробити, віддай на реставрацію насос гура наприклад і скажи що хочеш бачити як вони це будуть робити, вони правда не погодятся 100відсотків але якби ти побачив за яку роботу з тебе здеруть пів вартості нового ти б захотів зарядити тому майстру в пику!!! єдине що дійсно можна зробити в токаря по супортах то це направляючі.

Легко з боку казати я б сам зробив. А ти купи інструмент ,всякі приспосіблення і порахуй скільки тре брати за ремонт щоб все відбити. Наприклад капіталка двіжка в жигулях вроді фігня , а інструменту я купив на 300 $ щоб працювати.

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей