LEgEnDA писав:DNK, ти як якась бабка на базарі

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
LEgEnDA писав:DNK, ти як якась бабка на базарі
просто в мого Тата на автобазі є купа машин на газу,і він мені не радить переходити на газ,і от мені цікаво шо тут люди говорять.ПРосто не хочу капіталити мотор,було бто зубило то б пофіг на капіталку там ітак мотори одноразові.LEgEnDA писав: DNK, ти як якась бабка на базарі
ну то слухай тата свого ,а не псдунів на форуміDNK писав: в мого Тата на автобазі є купа машин на газу,і він мені не радить переходити на газ
Felix писав:ну то слухай тата свого ,а не псдунів на форуміDNK писав: в мого Тата на автобазі є купа машин на газу,і він мені не радить переходити на газтато фігні не порадить
100%Felix писав: ну то слухай тата свого ,а не псдунів на форумі тато фігні не порадить
Якраз подумв про це,де машини на автобазі,а де 4-е покоління,як мінімумLEgEnDA писав: В тата на автобазі які машини? Зіли на метані? Якщо так то вони ставились в післявоєнний час
Ясно,будем думати далі)Денис писав: Пробіг в мого Форда 660тис! Газова установка,ще з Голандії(2покоління),в 2005році поляки переробили ії на третє покоління. Особисто я на машині проїхав 380тис,і все на пропані.На 590тис поміняв головку,тому що був перегрів.До поршньової ніхто не лазив. В двигуні стоять гідрокомпенсатори! Кажуть,що там де їх немає,потрібно пильнувати зазори клапанів,і раз в 60тис їх виставляти.Хто це не робить,має проблеми,і каже,що газ вбиває двигун...
Та на рафчика напевноpavlo09 писав: DNK, ти на яку машину думаєш ставити?
sklym писав: Щодо п.3 .До pOvar. Чому ж тоді, після того, як я поставив в тебе ГБО на шевроле авео, 1.6, розхід газу на 25-28% більший за розхід бензину? Вже тричі приїжджав на корегування - розхід не змінився?
Випускні клапана не перегорять?
Однозначноpavlo09 писав:Денис, от бачиш, на 590 тис. поміняв головку. А так би їздив до 600тис. Так що газ вбиває двигун
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей