Юра, та узбагойсяFobos писав: Не псіхуй істєрічка, ти на своєму тому форумі будеш так говорити

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Юра, та узбагойсяFobos писав: Не псіхуй істєрічка, ти на своєму тому форумі будеш так говорити
блєа, а то нічьо шо допотопному гольфу 15+ років? поставте двіг інший, в того знач карма фіговаFobos писав: А екобуст собі їздить співробітника, тішить його, а ми з кєнтом тільки голову ломаємо над гольфом.
ну чіпаніть, подивіться шо з того вийде :) а ТДІшки чіпують вже роками, результати відомі.Fobos писав: А ще екобуст можна чіпанути...
ти взяв дизель на механіці і фієсту з аналогом DSG :)cat-yellow писав: Берем Фієсту (по Фокусу там ще дорожче)
Я потім писав про 125 сил і про дорожчеvovka писав:ти взяв дизель на механіці і фієсту з аналогом DSG :)cat-yellow писав: Берем Фієсту (по Фокусу там ще дорожче)
фієста на механіці коштує 130 000.
тоді як сітроен той 143.
я там дописав шо той 125 сильний трохи напівспорт і тому відать така ціна.cat-yellow писав: Я потім писав про 125 сил і про дорожче
малюєте ви, а "двигун року" не більше ніж маркетинг для нової розробки. на наступний рік буде інший "двигун року". от якби тому екобусту 10 років підряд давали "двигун року", то це вже визнання і правєрка опитом :)Fobos писав: та хто малює? То його в світі признали двигуном року
ну ти писав про чіпанутий Міши Т5ий.Fobos писав: чіпанути гольфа у Львові ніхто не може
Fobos писав: чіпанути гольфа у Львові ніхто не може, про екобуст не знаю, думаю також
Fobos писав: А ще екобуст можна чіпанути
я там вище погодився, але якоїсь особливої переваги я в дизеля не побачив навіть по розході (виграєм в моменті, програєм в потужності), якщо вірити заявленим характеристикам.cat-yellow писав: , погодься, що цитрус близький до 125 ти сильної фієсти
Як на мене - конкуренція, why not?
Я не кажу про його мінусиFobos писав:cat-yellow, та хто малює? То його в світі признали двигуном року ібо є за що і факти на лице, а ми тут обговорюємо його плюси і мінуси, а мінусів по двигуну ніхто так конкретно і не навів, тільки слиною бризкають всякі закомплексовані.
прошуBOXER писав: от якби тому екобусту 10 років підряд давали "двигун року"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей