HKS, і т.д...а серйозні то які?
Сумніваюсь шо там в комплекті йде простий стоковий резонатор...або пряма труба, або резонатор

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
HKS, і т.д...а серйозні то які?
Сумніваюсь шо там в комплекті йде простий стоковий резонатор...або пряма труба, або резонатор
а прикинь набрать весь выхлоп из стронгеров?))))Kritik писав:А в стронгері вихлоп завихрюється
ну это ваще Б/П))Kritik писав:Такшо стронгер не тільки крутіший ніж просто кусок труби - а і правильніший
может им и не легче так)) НО денег то больше заработают))Kritik писав:Чи думаєте їм не легше дати кусок труби?
а где указано что СТОК?Kritik писав:Сумніваюсь шо там в комплекті йде простий стоковий резонатор..
Прикинь, а деякі фірми пропонують ставити не 1 а 2 стронгера. І це не прікол.а прикинь набрать весь выхлоп из стронгеров?))))
Краще такого не робити. Думаю всі бачили наслідки урагану "Катріна", а він почався з того, шо на Форд Мустанг Твінтурбо, суперчарджед, рішили поставити вихлоп зі стронгерівтак на выходе вихрь будет [цензура]))) смерчь можно сказать))
Ніякої причепності до цього не маю.ты как то завязан к продаже этой лабуды или что? агитируешь эту вещь сильно очень...на самом деле бестолковую
Бажано аргументувати якимось лінком!Kritik писав:HKS, і т.д...
А на цій фразі все стало ясноKritik писав:Сумніваюсь шо там в комплекті йде простий стоковий резонатор...
Зря ти так...А на цій фразі все стало ясно, більше з тобою нема про що говорити
тоді я непоняв.. стронгер потрібен для завихрювання чи для "пламегасіння" ?Kritik писав:бо навіть в Росії не всі розуміють шо це таке, і просять пояснити... Вони знають "пламєгасітєль", і т.д...
Axmet писав:а прикинь набрать весь выхлоп из стронгеров?))))
так на выходе вихрь будет [цензура]))) смерчь можно сказать))
То ж перечитал всю тему так и не вьехал !!!!vovka писав:тоді я непоняв.. стронгер потрібен для завихрювання чи для "пламегасіння"
Не мішай горох з капустою, стронгер то є стронгер, а резонатор, то резонатор і то не одне і те ж...Kritik писав:Навпаки я кажу шо там не може стояти сток резонатор, а прямоточний, а це Стронгер
Пламегаситель и Стронгер отличаются по своему строению. Стронгер в средине как кукурузаKritik писав:+ в багатьох випадках можна найти: пламeгасители (стронгер), значить це одне і те ж саме...
Стронгер - strongervovka писав:глушник = mufflerрезонатор = silencerКолектор - manifoldСтронгер - ???
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей