ні тільки одноMAECTP0 писав:електронний каталог видає як однотрубні так і двоandrew писав: ну поцікавіше
Амортизаторы однотрубные с газом высокого давления.
http://www.kyb-europe.com/kyb-russian/s ... ajust.html
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ні тільки одноMAECTP0 писав:електронний каталог видає як однотрубні так і двоandrew писав: ну поцікавіше
шкода закрив каталог. Тикнув в якогось суперба й там в підказках показало що твінтуб. Або глюк на сайті. а може я помилився.andrew писав: ні тільки одно
та стоять ззаду, попередній власник поставив. спереду вроді оригінал.andrew писав: а що є на твою???
Та то глюк..MAECTP0 писав:шкода закрив каталог. Тикнув в якогось суперба й там в підказках показало що твінтуб. Або глюк на сайті. а може я помилився.andrew писав: ні тільки одно
ги.
зайди сюди
вибери
SKODA
SUPERB (3T4)
1.9 TDI 03/2008 - 77 105
і там глянь
325700 Ultra SR
мишку підведи до Ultra SR й побачиш інфу.
нікому вірити не можна
Вони тільки замінником і йдуть по каталогу... Я незнаю що і сказати, просльозились одразу у мене, зараз ніби працюють, подивимось що буде на весну...andrew писав: BOXER ну поцікавіше за Ексел Дж... а що є на твою???
походу в мене глюк - жо пізна засидівся. То УльтраСР видає що бувають двотрубні. А Газ-А-Джус, як ти й писав - одно.andrew писав: Та то глюк..
BOXER писав: і як ті газ-е-джаст?
andrew писав: Це однотрубний газомасляний амортизатор.. він десь на 30% жорсткіший за Ексел Дж..
andrew писав: BOXER ну поцікавіше за Ексел Дж... а що є на твою???
а їх повністю нові треба чи є вкладиші? варіант прокачки, як я розумію, то ВАЗівська минула ера?!andrew писав: MAECTP0 в Вага вроді Сакс...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей