+САХАР писав: На штангенциркулях є виточки які дають можливість виміряти без бортика

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+САХАР писав: На штангенциркулях є виточки які дають можливість виміряти без бортика
На швидкості за 100 при гальмуванні на кермо ніц не передається, педалька також не вібрує. Єдине коли відчутно - на малій швидкості коли ледь-ледь тиснеш на гальма то подьоргується (нерівномірно рухається вперед) машина, на кермі на педалях ніц нема. Якщо на малій швидкості троха більше натиснути гальма, то подьоргування пропадає. Тобто якщо якийсь диск(и) і б'є, то не сильно.andrew писав: Якщо в тебе йде легке подьоргування при малій швидкості чи наприклад з 120 км. ти починаєш відгальмовуватись йде вібрація по керму - це гальмівні диски :)
Я - про MG 350, ну і паралельно хлопці про свої дописуютьСАХАР писав: Про яку машину ми тут говорим?В якій марці авто бьють дискі?
ну це початок.. з часом збільшиться.. Було таке в мене на EBC..g0nzales писав: На швидкості за 100 при гальмуванні на кермо ніц не передається, педалька також не вібрує. Єдине коли відчутно - на малій швидкості коли ледь-ледь тиснеш на гальма то подьоргується (нерівномірно рухається вперед) машина, на кермі на педалях ніц нема. Якщо на малій швидкості троха більше натиснути гальма, то подьоргування пропадає. Тобто якщо якийсь диск(и) і б'є, то не сильно.
інколи є такий борт із внутрішньої сторони, що виточки якраз попадають туди :)Cr@zy писав:andrew, про це я здогадуюсь, так як задні проїхали "всього" 60тис., але минулого року при перевзуванні коліс на зиму перевіряв товщину дисків - все в нормі
А він робить не знімаючи диск з авто? Вроді по його відео він все точить окремі деталі.t309 писав:у дядька Максима ціна вроді 50гр за сторону (маєтся на увазі сторона диска)
t309 писав: у дядька Максима
Порадив корєш, поруч там працює, вже три роки там перевзував, тіпа швидко і якісно, і нормально по грошах. А колеса на літо мої в того кореша лежали, тому аби далеко не перти там і перевзувся.HacK писав: цей шиномонтаж навіть з вигляду сумнівний
дурного робота... Якщо їх вже повело, то хоч заточись, вилізе бігом... Ще тормоза поб"єш і т.д. Може бити і від балансування.. ну то таке.g0nzales писав:При плавному гальмуванні на невеликій швидкості машина подьоргується, або при гальмуванні із середнім зусиллям на швидкості 100+ відчувається вібрація на кермі. Кажуть ніби то гальмівні диски поплили, але можна їх проточити для виправлення ситуації. Кажуть навіть робиться без зняття з машини, шось типу такого апарату:
Питання: в кого то можна зробити у Львові і що по грошах?
Майже так як я говорив.g0nzales писав: показало від 5 до 15 дисбаланс,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей