Загальні питання по обслуговуванню та ремонту авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Зарядне до авто своїми руками.
Borya
Ім'я:Andrian
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Зарядне до авто своїми руками.

Повідомлення Borya » Суб, 15 лютого 2014, 22:42

AnGeL, Borya, ану, набросайте мну схему шо я маю зпаяти і підключати до зварки, шоб не вибігати з гаражу з чакрами на руках :D

Та даже не знаю шо сказать, мене кагбе баригою троха зробили :D ну шось придумаєм зі схемою, якщо тобі там в великі амперажі зараз не впирається, то візьми на БЖ мікруху К142ЕН8Б , доліпиш до схеми транзистор КТ818, получиш на виході 14,5В на 5А просто послухати мафон хватить для початку, вона по детальках ну 30 грн потолок:

Зображення

а там берись за ту схемку, що була више:

http://www.radioway.ru/images/big/1992/ ... _04_45.gif

Мікруху я тобі бесплатно дам :happy
Шашлик бєз водкі єдят только сабакі! :D

Borya
Контактна інформація:

Повідомлення Borya » Нед, 16 лютого 2014, 10:01

:D Так AnGeL, я тебе троха з тою схемою здурив, пів ночі спати не міг, в мене зроблено по такій з захистом, там як струм долітає до 7А, два діоди відкривають транзистор деякий час і при 8А гоп, мікруха своїм встроєним захистом від перегрузок обмежує струм, якось воно так працює. Може я там шось нє прав, но ясагумба працює - вона працює :D

Зображення

Зображення

:D Зразу шоб не виникало сумнівів що це я зробив, даю фото тої самої реклами АТСУСА ( повірте на слово, бобос я з них не беру), ладно сприймайте то як шютку, з тим барижнічєством, я просто в торгівлю попав ше за совка малєнікім мальчіком ше в школі, починав як всі з підпільних коперативів :sing
Можем просто взяти мікруху К142ЕН8А і на ній для початку спаяти просту схему. Памятаю, як вони в 90му появились на заводах :D тоді ше було золоте правило: тащі з завода каждий гвоздь, ти здєсь хазяїн, а не гость! :D :D :D
Ця схема мега проста як паровоз, на виході 12 Вольт 1.5 Ампери, та на малюнку мікруха з трома ногами вона твоя :roll (це типу такий маркєтінговий ход, ну не знаю, шоб тебе на БЖ підсадити) ладно шутю я, шутю :angel

Зображення

Borya
Контактна інформація:

Повідомлення Borya » Суб, 18 жовтня 2014, 21:35

:D жооо, йя так пойняв жо домашню роботу ніхто не зробив, не було спаяно за весь той час ні одного зарядного :D от лайдаки :roll

anry1
Ім'я:anry
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення anry1 » Суб, 18 жовтня 2014, 21:41

Мені сподобалося зарядне на базі імпульсного блоку живлення з ПК . В неті бачив таке підперне пік контроллером з дисплейчиком від таксофона . Кажуть до 10 А витягує.
А попроще - на тирісторі ....

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей