Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Чим заліпити дирки??
- Ziro-cool
- Ім'я:Nazar
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
погано те що треба викидати задню щітку, вона мені потрібна постійно, якось люди роблять трохи іншу контрукцію, і щітка лишається.
Quattro
- AXID
- Ім'я:M.
Re: Чим заліпити дирки??
Ответка стандартна (фото не моє, але така сама ответка), встає на рідні місця без переробок, просто регулюєш підставляючи шайби знизу, щоб замок не гримів. Можеш попробувати з дворніком ставити цю конструкцію, тоді буде видно де і що потрібно точити. Також можна попробувати варіант з 10-м замком.
та в принципі чувак який то всьо помалює присутній - підкажи як з ним зв"язатись.
та в принципі чувак який то всьо помалює присутній - підкажи як з ним зв"язатись.

- Ziro-cool
- Контактна інформація:
поставив замок від калини з електроприводом
навіть не чеккав таких результатів, кароч бомба:
кришка сидить шо приварена до кузова, не гримить не скрипить, не відкривається(самостійно
)
так ще й до всього відкривається з салону кнопочкою ідеально без запинок.
заварив всі отвори на кришці окрім "двірника"(потрібен) пошпаклював(поганенько-бо сам робив, не дружу з шпакльовкою), замалював пульверизатором.
здалека супер, зблизька трохи видно сліди шпаклювання, буду перешпакльовувати і перемальовувати.
хто дружить з шпаклюванням і готовий за розумну ціну або за пиво(поляну) нормально перешпаклювати ту кришку, помалюю самостійно(дружу з пульвіком)
маячте.
навіть не чеккав таких результатів, кароч бомба:
кришка сидить шо приварена до кузова, не гримить не скрипить, не відкривається(самостійно

так ще й до всього відкривається з салону кнопочкою ідеально без запинок.
заварив всі отвори на кришці окрім "двірника"(потрібен) пошпаклював(поганенько-бо сам робив, не дружу з шпакльовкою), замалював пульверизатором.
здалека супер, зблизька трохи видно сліди шпаклювання, буду перешпакльовувати і перемальовувати.
хто дружить з шпаклюванням і готовий за розумну ціну або за пиво(поляну) нормально перешпаклювати ту кришку, помалюю самостійно(дружу з пульвіком)
маячте.
Quattro
- AXID
- Ім'я:M.
Ziro-cool, вибач не побачив твого повідомлення в ПП
. Все зробилось минулого тижня у знайомого і також без косяка не обійшлось, на свіжу фарбу впав комар
. Тепер потрібно полірувати...
А як регулював замок? Тільки шайбами, чи ще якісь способи є?

А як регулював замок? Тільки шайбами, чи ще якісь способи є?
- Ziro-cool
- Контактна інформація:
поставив без регулювань взагалі ще й при тому щутку задню залишили на своєму місці і зазар кришки(був пісец великий) став ну майже ідеальний, з часом ше регульну,
просто переміряли десь разів 5, поки нормально попідрізали кронштейн, поставили, і все. правда конструкцію трохи переробили на всій смак, кому цікаво покажу вживу.
просто переміряли десь разів 5, поки нормально попідрізали кронштейн, поставили, і все. правда конструкцію трохи переробили на всій смак, кому цікаво покажу вживу.
Quattro
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей