я там теж була, сподобалось також, все чітко і є підйомники на важкопідйомні машиниjon писав:Я обслуговую всі свої машин на "Львівколо" вул. Богдана Хмельницького, навпроти фуршету. Ціни і якісь роботи влаштовують. Там на місці і розвал і сервіс і шиномонтаж і магазин.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Чорний та білий список СТО Львова та області
- Sally
- Ім'я:Оля
- Стать:чоловік
- Номер:B3
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
zubylo.lviv.ua
- Igor2011
- Ім'я:Igor
- Дякував (ла): 6 рази
- Подякували: 3 рази
Re: Чорний та білий список СТО Львова та області
Польський, алюмінізований корпус, труби з наржавійки.Денис писав: А якого виробника був глушник?
Коли купуєш глушник, то не перемірюєш усі розміри - візуально те що треба, окрім того ж вони вибирали по базі, по машині, року випуску і т.д. А реально виявилося лайно - там завелике, гачки не такі і фіг вигнеш, труба зміщена і затирає бампер (вони порадили підрізати бампер

- MAGYLA
- Дякував (ла): 12 рази
- Подякували: 4 рази
тіки в них купую останні надцять років, жодних питань.Igor2011 писав: Анти реклама.
Взяв собі глушник на вул. Городоцькій, 242В в "Автовекторі" - недешевий, мав бути хорошим
+ коли вибирав насадки, то набрав відро різних моделей, щоб вибрати (машина тоді не на ходу була), і без жодних питань інші повернув. А потім щей з моделі яку вибрав, перебрав ще з 10 штук, бо щось мені там не подобалось, і все ок, ніхто не скаржився, а на моє вибачення, що так перебираю, відповідь була "та нічого все ок, це ж наша робота"
знание законов позволяет нарушать их со знанием дела
-
- Подякували: 2 рази
Історія не про СТО , а про автомийку ШипШина на вул. Стрийська 103 . Заїхав сьогодні в другій половині дня помити машину. Попросив помити зверху, пропилососити і натерти воском. Пока парніші мили, я спостерігав за процесом. В сусідній бокс заїхала жінка на ML з австрійськими номерами. Домивають вони ML і починають мойщики щось шуршати між собою, і один показує на пальцях іншому, мол кажи за мийку 200 грн. І приходить черга до мене. Зразу закралася думка, скільки вони мені назвуть ціну,сам Володимир який займається поліровкою і воском , якраз від'їхав кудись( сам бачив як в машину сідав). Машину продули, повитирали і беруть розпилювач з звичайним рідким воском для того щоб зганяти воду, розпилюють по машині і починають терти
. Приходить парніша і озвучує ціну 280 грн!!!, при тому, що всі ціни на мийку великими буквами та цифрами написані на в'їзді в бокс ( за мийку зверху і пилосос, )
Перше, що запитав чи вони не оху...ли!!. На що почали розказувати що вони натирали машину Нано воском
який надає блиск та маскує подряпини. Після відбірних слів пацанчик свалив, і прийшов за хвилину вже з ціною за мийку в 70 грн . По нормальному напевне треба було дати в голову і не платити. Потім подзвонив іхньому старшому, так як його не було на місці. Цікаво чи щось поміняється, чи дальше будуть розводити людей...

- luav
- Ім'я:Володимир
- Номер:BC5192AT
Дивно.Це перший негативний відгук,який я чую про ту мийку.Завжди мию своє авто там та й купа моїх знайомихEnter писав: Після відбірних слів пацанчик свалив, і прийшов за хвилину вже з ціною за мийку в 70 грн . По нормальному напевне треба було дати в голову і не платити. Потім подзвонив іхньому старшому, так як його не було на місці. Цікаво чи щось поміняється, чи дальше будуть розводити людей...
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Та шо дивного, керівництво болт забило на сервіс, пацани борзіють от і негативні відгуки. Мені також якість не дуже там сподобалась, тому їжджу якшо на повну мийку - порядно дальше але зато знаю шо буду задоволений якістю виконаної роботи.luav писав: Дивно.Це перший негативний відгук,який я чую про ту мийку.
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Теж раніше там мив машину, але після кількох мийок у Магнуса більше на Шипшину ні ногою. Якість не до порівняння.
І територіально не далеко від них: під міст по Луганській і потім наліво на Буйка.
І територіально не далеко від них: під міст по Луганській і потім наліво на Буйка.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Мені рагулі мойщики коврик водійський провтикали - поміняли з іншою тачкоюluav писав: Дивно.Це перший негативний відгук,який я чую про ту мийку.Завжди мию своє авто там та й купа моїх знайомих

Мойщик сказав що та баба якій поклали мій коврик часто буває і мені передзвонять. Думаєш передзвонили?
Потім дзвонив їхньому насяльніку, то той навіть не в курсі був. Нервів нема на них.
З того часу чайових там принципово не залишаю.
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
pikach00, а може то так було?

pikach00 писав: чайових там принципово не залишаю
pikach00 писав: мойщики коврик водійський провтикали - поміняли з іншою тачкою

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
До речі, якщо хтось знає де тусується Кіа Венга номер 0064 здається, маякнітьpikach00 писав: Мойщик сказав що та баба якій поклали мій коврик часто буває і мені передзвонять.

- Igor2011
- Ім'я:Igor
Виникла потреба поміняти гофру на вихлопній. У Львові майстри просять від 200 грн., треба записуватися, проситися, а якщо "щось буде важко зняти, то треба ще доплатити". В Солонці біля "Чудо печі" - фіксована ціна 150 і, головне, без зайвих понтів, все як хотів гарно зрізали, заварили, перевірили. З досвіду скажу, зараз таких мало. Так що рекомендую!
- deler1um
- Ім'я:Ігор
- Номер:АТ5080АІ
Хтось би з "старших" зайнявся списком, в кінці теми, або краще в шапці, Список "небажаних" СТО і можливо з цифрою, яка відповідає негативним відгукам.
Я от шукаю СТО, але 17 сторінок гортати і викреслювати трохи не зручно
Я от шукаю СТО, але 17 сторінок гортати і викреслювати трохи не зручно

- deler1um
Ітак.
Не подобалась мені тяга, поїхав я на АТЛ міряти компресію. Їх великий майстер-тестер каже наступне "2-6-8-4", мотор труп, готуй гроші на поршні і кольца, терміново.
Їду сьогодні на Ніссан (Галавтосвіт), 11-10,5-11-10,5. Ідеально, машина їде супер, то ти придираєшся.
Всі хто збирався на АТЛ, забудьте туди дорогу. А ще мене Олег(Shpila) попереджував шо краще їх оминути, не послухав....
Також в них робив тиждень перед тим діагностику ходової, сказали міняти сайленблок поперечного заднього ричага. Купив я його, привіз, майстер каже: "Нашо його міняти, він ше цілий".
От так люди і лікуєм наші машини..............
Не подобалась мені тяга, поїхав я на АТЛ міряти компресію. Їх великий майстер-тестер каже наступне "2-6-8-4", мотор труп, готуй гроші на поршні і кольца, терміново.
Їду сьогодні на Ніссан (Галавтосвіт), 11-10,5-11-10,5. Ідеально, машина їде супер, то ти придираєшся.
Всі хто збирався на АТЛ, забудьте туди дорогу. А ще мене Олег(Shpila) попереджував шо краще їх оминути, не послухав....
Також в них робив тиждень перед тим діагностику ходової, сказали міняти сайленблок поперечного заднього ричага. Купив я його, привіз, майстер каже: "Нашо його міняти, він ше цілий".
От так люди і лікуєм наші машини..............
- Saba
- Ім'я:Олег
- Номер:BC IA
- Подякували: 7 рази
їздив до них розвал робити, знайшов 500 грн., хороший сервіс рекомедуюdeler1um писав: поїхав я на АТЛ

-
- Ім'я:А
- Дякував (ла): 11 рази
- Подякували: 102 рази
Розвал столько стоил?Saba писав: знайшов 500 грн
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG
- sheva_lviv
- Ім'я:Юра
deler1um, тобі треба заміряти зазори клапанів, сто процентів випуск буде зажатий.
Який пробіг машини і скілтки з них на газу?
В мене таке саме було, тяга зменшилась, розхід виріс.
Як в тебе регулюються клапана? Ковпачками?
Який пробіг машини і скілтки з них на газу?
В мене таке саме було, тяга зменшилась, розхід виріс.
Як в тебе регулюються клапана? Ковпачками?
- Stuff
- Ім'я:Віталік
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
Підтверджую [цензура] майстрів на Оксамиті, міняли пружини то передній аморт не закрутили а коли знімали спинку дивану щоби відкрутити задній, зломали кріплення і казали що нічого не в курсі, мовляв ти ж вже виїхав із сервісу... 

количество слов не определяет качество речи...
- diesell
- Ім'я:Денис
- Контактна інформація:
deler1um, а чого ти вештаєшся по всяких АТЛ ? Ми ж тобі казали, шо тре робити і робили, крім того сайлента, бо його ти не привіз. І компресію тобі могли поміряти. Аяяяй... 

050-430-99-66 Денис
- andrew
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 47 рази
- Контактна інформація:
АТЛ тільки розвал нормальний робить 

- deler1um
Ви тоже казали той сайлент мінятиdiesell писав:deler1um, а чого ти вештаєшся по всяких АТЛ ? Ми ж тобі казали, шо тре робити і робили, крім того сайлента, бо його ти не привіз. І компресію тобі могли поміряти. Аяяяй...

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей