а наф ти до них взагалі звертаєшся, якшо такі трабли вже мав?Doktor писав: На тиждні звоню кажу треба трос спідометра поміняти

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
а наф ти до них взагалі звертаєшся, якшо такі трабли вже мав?Doktor писав: На тиждні звоню кажу треба трос спідометра поміняти
я про цей сервіс зробив висновок ще років 6 назад - приїхав до них на заміну задніх амортизаторів, пружин і т.д.(авто е34), незмогли зняти старі деталі, а потім ще хотіли бабло за розборку і зборку,Doktor писав: Оксамит сервіс на тролейбусній гавно повне!!!
Bumer писав: Doktor написав:
Оксамит сервіс на тролейбусній гавно повне!!!
я про цей сервіс зробив висновок ще років 6 назад - приїхав до них на заміну задніх амортизаторів, пружин і т.д.(авто е34), незмогли зняти старі деталі, а потім ще хотіли бабло за розборку і зборку,
всі необхідні запчастини були успішно замінені на іншому сервісі, а саме головне - без проблем і ниття, що не получається
як то "нічо не зробили"? майстер провів демонтаж/монтаж деталі? провів! в чому його вина, що ти привіз не ту запчастину?deen писав: о здерли бабло за те що реально за 2хв при мені, зняли старий, тикнули пальцем що не підходить і поставили назад. А коли я почав бухтіти типу "ви ж нічо не зробили, за що бабло взяли 50 грн?"
А якого виробника був глушник?Igor2011 писав:Анти реклама.
Взяв собі глушник на вул. Городоцькій, 242В в "Автовекторі" - недешевий, мав бути хорошим . Підбирали по марці машини, року випуску і т.д. В гаражі глянув - виявився завеликий, гачки дуже не співпадають, зварений погано, площини кріплення зміщені. Коли віддавав, то дівчинка ще обурювалася, що то не вони їх виготовляють, тому відповідальності не несуть.
Короче, товар неякісний, відношення до покупців наглюче - категорично не рекомендую!
+1Денис писав: А якого виробника був глушник?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей