педаль зчеплення не пробував використовувати, щоб добитись меншої швидкості?Ioan85 писав: Мінімальна швидкість на першій передачі 10 км\год 1000 об.хв (з нашими горбастими дорогами деколи й та швидкість здається зависокою)
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Ecoboost 1.0T 125к.с. Ford відгуки!
- cdrom
- Ім'я:Роман
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 2 рази
- Контактна інформація:
A goal without a plan is just a wish
-
- Подякували: 0
Re: Ecoboost 1.0T 125к.с. Ford відгуки!
Стрийською трасою:T5-R писав:з якою швидкістю рухався?Ioan85 писав:
60-70 населені пункти. Поза населиними 90-110
Так і роблю... Просто мене здивувало, що та швидкість припадає на самий малий крутний момент... По відчуттям перша передача дуже розтянутаcdrom писав:педаль зчеплення не пробував використовувати, щоб добитись меншої швидкості?Ioan85 писав: Мінімальна швидкість на першій передачі 10 км\год 1000 об.хв (з нашими горбастими дорогами деколи й та швидкість здається зависокою)
- AnGeL
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 28 рази
- Подякували: 29 рази
так і є, то є недолік турпомоторів, недолік якого позбавлені багатолітрові мотори. вмене то ще не дуже відчутно, бо 2 літри то вже більш-менш, + мотор в стоку досить низовий, і вал з вузькими фазами дає якийсь момент на самих низах, я наприклад спокійно можу їздити в режимі 1000-2000, і моменту вистачає шоб просто пересуватись, навіть на 5 передачі 40 км/год при 1000, і їде і прискорюється без вібрації. виходить катастрофічно не вистачає моменту на літровому моторі на низах для рушання чи шоб котитись на холостих.Ioan85 писав: Просто мене здивувало, що та швидкість припадає на самий малий крутний момент... По відчуттям перша передача дуже розтянута
Хондоводи настільки сурові....
- Подякували: 0
В ідеалі в діапазоні першої передачі не вистачає двох.
Приблизно так получається: Розганяю до 25 км\год (2500 об.хв) перемикаю на другу передачу, стає 1500об. Але це ще треба точно позасікати...
Приблизно так получається: Розганяю до 25 км\год (2500 об.хв) перемикаю на другу передачу, стає 1500об. Але це ще треба точно позасікати...
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
не опротестовую твій розхід, але за власними спостереженнями, дорога в сторону Стрия завжди потребує менше пального ніж зворотньо до Львова, причиною є часті спуски, в мене на фієсті на тих спусках, в режимах яких ви їхали розхід 4.8Ioan85 писав: Стрийською трасою:
60-70 населені пункти. Поза населиними 90-110
Impossible is Nothing
- Денис
- Ім'я:Денис
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
В жовтневому журналi "За кермом",тест Фокуса з двигуном 1,0(125к.с) ЕcоВооst. Резюме: розхiд 7,5л на 100км!? Економiя сумнiвна. По мiсту двигуна вистачае,на трасi "здихае".
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
імхо, то суто міська машинка, для підривів по місту, коли треба. на трасу і в далекі поїздки (якшо часто виїжати на трасу) треба шось "корабельніше". а якшо за місто раз в місяць їхати, то якось поф.
Sad, but true.
- AnGeL
я б навіть так не сказав. для міста дуже бажаними є низи, щоб легко було рушати постійно на світлофорах і в пробках... а тут люди кажуть шо до 2000 того моменту шо дає 1 літра атмосфери вкрай мало, треба підгазовувати при кожному рушанні. ну може хто привик на малолітражках, особисто я коли сідаю за якусь пукалку 1.4 то часто глохну при рушанні, бо незвично шо моменту на холостому дуже мало... а по трасі то якраз навпаки, ти нижче 3000 переважно не опускаєшся, а там шо нормальна атмофера, шо та турбована літра буде мати приблизно однаковий момент.BOXER писав: імхо, то суто міська машинка, для підривів по місту, коли треба. на трасу і в далекі поїздки (якшо часто виїжати на трасу) треба шось "корабельніше". а якшо за місто раз в місяць їхати, то якось поф.
купи собі дізєль, бажано ВАГ і буде тобі щастяAnGeL писав: я коли сідаю за якусь пукалку 1.4 то часто глохну при рушанні, бо незвично шо моменту на холостому дуже мало

Sad, but true.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Скоріш за все не в моменті справа при рушанні, а в тому, що людина не звикла до електронної педалі, я також досі не можу звикнути до того відчуття, просто треба думати на пів секунди раніше. А якщо не натискати газ і відпустити зчеплення, то машина спокійно рушає сама і їде.
Ford?
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
BOXER, до речі на дизелі ВАГ на якому я часто їжджу також електронна педаль, відчуття ті самі. 

Ford?
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
AnGeL писав: я б навіть так не сказав. для міста дуже бажаними є низи, щоб легко було рушати постійно на світлофорах і в пробках... а тут люди кажуть шо до 2000 того моменту шо дає 1 літра атмосфери вкрай мало, треба підгазовувати при кожному рушанні. ну може хто привик на малолітражках, особисто я коли сідаю за якусь пукалку 1.4 то часто глохну при рушанні, бо незвично шо моменту на холостому дуже мало... а по трасі то якраз навпаки, ти нижче 3000 переважно не опускаєшся, а там шо нормальна атмофера, шо та турбована літра буде мати приблизно однаковий момент.
шо ж тоді получається?
хотіли авто на всі случаї жизні, а воно для міста, якщо пенсіонерити - говен і для траси тим більше говен?
фікня якато...
- AnGeL
їздив... норм. повір, практично любий 2-літровий атмосферник рушає не гірше ніж дизель, тобто вже з 2 літрів моменту норм, а шо говорити коли 5? там на холостому можна з буксами рушитиBOXER писав: упи собі дізєль, бажано ВАГ і буде тобі щастя

Fobos, про електронну педаль то точно, вона якась нетака, неможу нормально описати різницю словами

виходить такcat-yellow писав: фікня якато...

короче кажу фішка того мотору шо він малий і легкий... напевно

всьо нормально з тою педалькоюAnGeL писав: Fobos, про електронну педаль то точно, вона якась нетака, неможу нормально описати різницю словами
і не з нею теж нормально
і зі всім всьо нормально, якщо мати уяву, на чому ти пхнеш...
я коли тавроном катаюсь, я ніколи не думаю, що в ньому клімата нема, пічка на тросі, лєпєстків на стокову счеаленні мало, тому воно жорсткувате (а порівняноз ВАГом - ніяке)... коли я на Тавроні - в мене асоціація з Висоцьким - "спасибо, что живой"!
тому не треба приукрашувати ащущєнія, як каже товариш Фелікс :)
то не проблема - то свідчення про те, що ви не привикли, або не користуєтесь таким регулярно...
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Контактна інформація:
Електронна педаль це кльова штука, вона зроблена для економії та екологічності, привикання до неї то питання часу, хоча в мене з нею проблем не було в порівнянні з мех
сама кончена і "туга" педаль в рено кенгу нова буда, от там треба тиснути за 2 сек до рушання чи обгону, короче [цензура]
сама кончена і "туга" педаль в рено кенгу нова буда, от там треба тиснути за 2 сек до рушання чи обгону, короче [цензура]
Востаннє редагувалось Вів, 01 жовтня 2013, 22:45 користувачем T5-R, всього редагувалось 1 раз.
Impossible is Nothing
- cat-yellow
AnGeL писав: виходить такнє, якшо розібратись то по трасі воно нічим не має програвати тим самим 2 літрам атмо. діапазон роботи двигуна і кілкість крутного присутня на ньому різнитись не сильно буде... ну по графіку та літра має 170, 2.0ат буде ближче до 200 мати.
короче кажу фішка того мотору шо він малий і легкий... напевнону думаю не сильно важчий за новий дизель хонди (50 кг), взяв під паху і пішов
ок, але давай чисто теоретично спробуємо копнути в сторону ресурса....
на низах він їде? нє...
на верхах? так
якщо для того, щоб бути "таким як два атмолітра" треба буде постійно крутити, який буде ресурс? як літри молока ставляться до роскруток (на постійній чи регулярній основі)?
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
як нє ? заявлено момент 170 нютон на 1400.. ви шо всі на 1000 оборотах хочете їхати ?cat-yellow писав: на низах він їде? нє...
я навіть на 2.0 і то рушаю з 1500 )))
для чого крутити ?cat-yellow писав: якщо для того, щоб бути "таким як два атмолітра" треба буде постійно крутити

підозрюю що діло в електронній педалі ))) я тоже спочатку тяжко рушав на 2.0. зараз норм )
нарахунок здихає по трасі то якось непонятно.. або хтось шось непоняв зі статті, або якась стаття непонятна.. ну як може здихати 125 сильний мотор )) а лада пріора 100 сильна шо не здихає ? а ланос чи авео чи ахтаха тур та шо 2.0 і 115 коней ?

- BOXER
навіть не помічаю тепер... а як по-іншому?Fobos писав: Скоріш за все не в моменті справа при рушанні, а в тому, що людина не звикла до електронної педалі, я також досі не можу звикнути до того відчуття, просто треба думати на пів секунди раніше. А якщо не натискати газ і відпустити зчеплення, то машина спокійно рушає сама і їде.

Sad, but true.
- AnGeL
таBOXER писав: привикли до архаїчних тросікових педалей

cat-yellow, не падай в крайнощі. до 2000 то не "крутити" так шоб ресурс падав. та літра має момент приблизно як 2 атмо, тільки трошки швидше і трошки рівніша "полка". і трошки економічніша за нормальні 2 атмо. короче я бачу в ньому компактніший аналог 2 літрової атмосфери. дизель то дизель, то інша парафія