anry1 писав: А Фобос видно по життю не любить нікого напрягати

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
anry1 писав: А Фобос видно по життю не любить нікого напрягати
О даа :-D Просто я давно не був п'яний в робочий час. Ну і мій психіатр заборонив мені зараз нервуватсьBOXER писав:anry1 писав: А Фобос видно по життю не любить нікого напрягати![]()
![]()
знаю де то чотко тобі зроблятьostin777powers писав: А я думав осіню ше форда завести шоб поклеїли
в кастера на вулкан сервісі. заїзд від терміналу аеропорта.kapi писав: Порекомендуйте плізз де можна зробити розвал і сходження. Щоби якісно і ціна адекватна. Ну і ціни нагадайте, які зараз. дякую.
до речі... а в"їжджати на територію ннада? бо в"їзд же платний [цензура] зробилиvovka писав: заїзд від терміналу аеропорта.
+1, робив у нього ще на ВАЗ 2109 в липні, триуголки крутили, то взяв 120 грн.vovka писав: кастера на вулкан сервісі. заїзд від терміналу аеропорта.
а хйз. я був ше коли був безплатний :)BOXER писав: бо в"їзд же платний [цензура] зробили
ти ж не будеш довше 15 хв на території летовища ? Тому і платити не будешBOXER писав: а в"їжджати на територію ннада? бо в"їзд же платний [цензура] зробили
BOXER писав:Liuskywalker, так атм при в"їзді шота нада давати. чи тільки брати талончик?
Заїжджаєш береш талон в автоматі,на виїзді віддаєш в будці талон і якщо більше 15хв грлші,в приміщенні аеропорту є автомат де теж можна оплатити,але він ще непрацювпв ніразуEnter писав:BOXER, заїзджаєш, натискаєш кнопочку і дає талончик. Нічого давати не потрібно
це в запущених випадках. А так - 2 хвилини замір кутів установки коліс, решта - ну, хвилин 10.Денис писав: як правило зходження робиться за годину
+1.Теж задоволений його роботоюvovka писав:в кастера на вулкан сервісі. заїзд від терміналу аеропорта.kapi писав: Порекомендуйте плізз де можна зробити розвал і сходження. Щоби якісно і ціна адекватна. Ну і ціни нагадайте, які зараз. дякую.
яка будка?Sluva писав: на виїзді віддаєш в будці талон
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей