Загальні питання по обслуговуванню та ремонту авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Де поставити ГБО у ЛЬвові?
p0var
Ім'я:Макс
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 4 рази
Контактна інформація:
Re: Де поставити ГБО у ЛЬвові?

Повідомлення p0var » Сер, 06 квітня 2016, 16:10

Підігрів від пєчки перепідключити обовязково.
моб. 098 943 03 54
instagram.com/westgaslviv
westgas.lviv.ua

roman-Gas
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 0

Повідомлення roman-Gas » Сер, 06 квітня 2016, 18:22

gooliver писав:Вчора поставив газ у roman-Gas на Акорда 7. Дякую хлопцям за роботу! Все сподобалося, поставили відносно швидко і акуратно. Гарне ставлення до клієнтів.
Перші враження - нічого не помінялося :D
Інколи ловив себе на думці, що машина чуть неохотніше йде на кікдаун, але можливо то і параноя :sing
Буду далі обкатувати і у разі чого відписувати тут.
Дякую. Машинка хороша, хороше обладнання - приємних заправок по 8-9 грн.
067-77-65-331

t309
Ім'я:t309
Контактна інформація:

Повідомлення t309 » Чет, 07 квітня 2016, 00:19

p0var писав:Підігрів від пєчки перепідключити обовязково.
чому? на що впливає? температура редуктора постійна на 8-10 градусів менша за тепрературу мотора.
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!

p0var
Контактна інформація:

Повідомлення p0var » Чет, 07 квітня 2016, 09:27

там малий обєм циркуляції, ще такі машини як Нива скажемо можна так підключати, а v6 - не можна.

Зимою по трассі дати 150 і подивитись на температуру.
А по місту - там буде температура порядна.
моб. 098 943 03 54
westgas.lviv.ua

roman-Gas
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення roman-Gas » Чет, 07 квітня 2016, 12:23

t309 писав:
p0var писав:Підігрів від пєчки перепідключити обовязково.
чому? на що впливає? температура редуктора постійна на 8-10 градусів менша за тепрературу мотора.
Була машинка в вівторок на ремонті мерседес с200 1.8 з турбіною 2008 року. Хлопець розповідав про постійні глюки з жовтня місяця. З того часу обіздив купу сервісів та все без толку.
Проблеми що були : чеки по бідній суміші та по багатій, пропуски запалення по деяких циліндрах.
За день. Ми вирішили всі проблеми. І того перша проблема - при встановленні не доставили одног датчика вартістю 1500 грн (машини без Турбіних їздять без нього). Датчик ми доставили. Чек по бідній суміші- неправильна регуліровка гбо. Чек по багатій суміші і пропуски запалення - недогрів редуктора. Пере підключили підігрів з пічки. Клієнт поїхав задоволений. Вибирайте хороший сервіс для встановлення гбо- не економте пару євро.
Пишу це ще по причині що заперіод ремонту того мерса приїхали ше кілька машин: саанг йонг з зовнішнім балоном який поставили "вверх ногами" і мультиклапан забирав не рідку фракцію, а парову (5 хвилин машина їхала на газі потім газ "закінчувався". Зі слів власника на машині стояв метан, переставили на пропан, а балон ставив знайомий, шо ставе гбо на якісь там дев'ятки та ланоси. Ше в той день була омега 2.5 літра мотор - так там хтось поставив гбо минулої осені і з того періоду машина на газу не їздить а тільки на бензині. І таких машин щодня бачу по декілька. То там якийсь сервіс попрацював пів року і зник то ше якась ерунда - жах. Навіть кілька сторінок назад один хлопець з тюльпановоі вулиці хотів зробити тут рекламу що зацікавлений в клієнтам попрацював десь пів року і пропав. То тепер люди що там ставили гбо їздять по інших сервісах і платять гроші за косяки що мали усувати установщики безкоштовно. Таких горе - сервісів на даний момент по Львову 5 знаю.
067-77-65-331

Romko
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення Romko » Чет, 07 квітня 2016, 12:39

roman-Gas писав: І того перша проблема - при встановленні не доставили одног датчика вартістю 1500 грн (машини без Турбіних їздять без нього)
ти про датчик МАП на BRC?, якщо так - то моя турбова прекрасно їздила з рідним МАПом ;) а так то погоджуюсь- 99% проблем через криві руки установщиків

t309
Контактна інформація:

Повідомлення t309 » Чет, 07 квітня 2016, 13:07

roman-Gas писав: Чек по багатій суміші і пропуски запалення - недогрів редуктора
а можеш теорію по цьому питанню озвучити? в чому саме там проблема? редуктору має бути пофіг його температура головне щоб була скажем вижче 40 та і від його температури залежить лише продуктивність тиск не залежить ніяк, датчик температури в ньому лише для того щоб гбошний комп знав коли на газ переключатись, я повірю що можуть бути проблеми в режимах макс нагрузки якщо редуктор стоїть впритик наприклад 180 на 190 кінських сил, але проблеми ці будуть виражатись в переключенні на бенз через падіння тиску в макс нагрузках, звідки багата суміш?

t309
Контактна інформація:

Повідомлення t309 » Чет, 07 квітня 2016, 13:10

p0var писав:там малий обєм циркуляції, ще такі машини як Нива скажемо можна так підключати, а v6 - не можна.

Зимою по трассі дати 150 і подивитись на температуру.
А по місту - там буде температура порядна.
загалом згоден, але у мене стояв кірпіч там площа поверхні випаровування величезна, при 10градусах на вулиці і швидкості 100 різниця 8 градусів з температурою двіжка.

в мороз і 150 не перевіряв, але не думаю що щось сильно змінится, площа зовнішньої поверхні в редуктора дуже мала, мене більше цікавить що буде в режимах максимальних нагрузок, треба якось попробувати розігнатись до 240 на автобані і глянути що буде з температурою редуктора, тепер це не проблема вивів собі діагностику газу в обд розєм в салоні але візи нема а у нас тут нема де так довго їхати.

доречі якщо вже на то пішло то куда ви підключаєте редуктора перед пічкою чи після неї? краника в мене нема.

p0var
Контактна інформація:

Повідомлення p0var » Чет, 07 квітня 2016, 13:48

1. На два шланга до пічки через тройніки.
2. Існує така річ як корекція суміші по температурі редуктора і по температурі газу.
3. Подумай, що в тебе мембрана в редукторі може грітись від 50 до 90 градусів від натискання на педальку, як це "добавляє" їй життя.
4. Ідеально десь 65-75 градусів редуктор, 30-40 газ, десь приблизно так. І якщо дати в тапку на трассі ці показники не сильно мають впасти.

Кароче, підключи правильно тосол. А то тут про обладнання говоримо, а на ділі монтаж кривий :oops
моб. 098 943 03 54
westgas.lviv.ua

t309
Контактна інформація:

Повідомлення t309 » Чет, 07 квітня 2016, 15:11

p0var, за 100к і 5 років мембрані нічо особливо не сталось, ясно що не як нова але ще би поїздила, чесно кажучи самому корпусу редуктора дісталось більше!!!
при підключенні паралельно пічці остання починає погано гріти перевірено на попередній машині.
так що тут не все однозначно, в редуктора є такий тех параметир як мініматьна швидкість потоку тосола? от думаю поміряти яка в мене, при різних оборотах.

p0var
Контактна інформація:

Повідомлення p0var » Чет, 07 квітня 2016, 18:51

t309 писав: p0var, за 100к і 5 років мембрані нічо особливо не сталось, ясно що не як нова але ще би поїздила, чесно кажучи самому корпусу редуктора дісталось більше!!!
при підключенні паралельно пічці остання починає погано гріти перевірено на попередній машині.
так що тут не все однозначно, в редуктора є такий тех параметир як мініматьна швидкість потоку тосола? от думаю поміряти яка в мене, при різних оборотах.
Змучився спорити, роби як знаєш :beer
моб. 098 943 03 54
westgas.lviv.ua

t309
Контактна інформація:

Повідомлення t309 » Чет, 07 квітня 2016, 22:14

p0var, я не спорю, я підтримую дискусію, і хочу докопатись до істини!!!

sava1234
Ім'я:Володимир

Повідомлення sava1234 » Пон, 25 квітня 2016, 07:50

Привіт! Хотів би почути думку спеціалістів!
При переході з бензину на газ, машину дьоргає, душиться і глохне. Всі лампочки на пульті гаснуть і більше не світять. Через 1-2 години знову пробую, машина нагрівається переходить на газ і глохне. Що робити???? Можна щось самому чи тільки сервіс?

p0var
Контактна інформація:

Повідомлення p0var » Пон, 25 квітня 2016, 09:32

sava1234 писав: Привіт! Хотів би почути думку спеціалістів!
При переході з бензину на газ, машину дьоргає, душиться і глохне. Всі лампочки на пульті гаснуть і більше не світять. Через 1-2 години знову пробую, машина нагрівається переходить на газ і глохне. Що робити???? Можна щось самому чи тільки сервіс?
Шо встановлено на авто? Якщо Ханна - промивка форс.
моб. 098 943 03 54
westgas.lviv.ua

t309
Контактна інформація:

Повідомлення t309 » Пон, 25 квітня 2016, 12:07

якщо часом комусь потрібні жовті форсунки брц 6шт то мені потрібні оранжеві готовий помінятись, пробіг моїх 60-70ккм
у мене при дельті 1.2 час газового вприску менший ніж бензинового і якщо на холостих різниця невелика, то при великих нагрузках доходить до 2мілісекунд, а робити затримку газового вприску в 2 мілисекунди мене якось не пре.

Romko

Повідомлення Romko » Пон, 25 квітня 2016, 12:30

t309, ну і що? цей дельта(різниця між газовим і бензиновим вприском на ХХ) прописується у програмі, а при навантаженні у відкритому циклі час впорскування газу завжди менше часу бензину - так працюють стратегії БРС - TipIn і відкритого циклу ;)

t309
Контактна інформація:

Повідомлення t309 » Пон, 25 квітня 2016, 14:10

Romko, проблема у тому що звідки газовий комп буде знати коли закрити газову форсу якщо бензинова все ще відкрита? єдиний варянт це ставити затримку газового вприску.

хоча можливо я даремно парюся, давай розжуємо цю тему, так само в мене є купа питань по параметрах у їхній прозі які я не розумію.

t309
Контактна інформація:

Повідомлення t309 » Пон, 25 квітня 2016, 14:46

наприклад що означають параметри
DC бенз форс і параметри m,q

Romko

Повідомлення Romko » Пон, 25 квітня 2016, 14:56

t309, даремно паришся...
чесно, вже не памятаю - колись розбирався з тою БРСшкою від а до я.. -ГУГЛ в поміч, але різниця на ХХ між газом і бензином прописується в прозі - пошукай де саме ..
m,q - це параметри кривої газової моделі - є певний діапазон в яких типу рекомендують, щоб вони були))
у відкритому циклі стратегії Tip In (якщо вона в "-") і збіднення у відкритому циклі заганяють час газових форс нище бензинових - відбувається обмеження подачі газу..
от зараз буду знову ставити собі БРСшку - прийдеться все згадувати :-) :oops

FENIX
Ім'я:Yura
Подякували: 19 рази

Повідомлення FENIX » Пон, 25 квітня 2016, 17:38

Хлопаки щоб не вникати в тонкощі гбо, порадьте фірми обладнання якого потрібно обходити стороною. На днях поїду ставити гбо, майстри почнуть фірмами розмахувати, а мені треба буде вибрати. Складіть будь ласка таку мінімальну таблицю фірм які вартують уваги а які нівякому разі не купляти. Буду вдячний, так як читати 113 сторінок немає часу
...

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей