То не машини, то тракториpikach00 писав:Я так розумію у тебе турбодизелі? Перейди на звичайні дизелі, поговоримоcat-yellow писав: Мене наразі ні літро-бусти, ні літро-тфсі-шки не переконують

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
То не машини, то тракториpikach00 писав:Я так розумію у тебе турбодизелі? Перейди на звичайні дизелі, поговоримоcat-yellow писав: Мене наразі ні літро-бусти, ні літро-тфсі-шки не переконують
pikach00 писав: cat-yellow, стоп, давай не спригуй з темиКоли на дизель почали ставити турбіни також мабуть були такі скептики як і ти
Fobos писав: Цей мотор економить в пробках, де твій дизель більше схаває, а на трасі спокійно зробить твого дизеля на обгоні, вшарив нарешті?
Форд по графіку теж красава96 kilowatts (131 PS; 129 bhp) @ 4,000 rpm; 310 newton metres (229 lbf·ft) @ 1,900 rpm — ASZ, AVF, BLT
BOXER писав: а якшо врахувати шо дізелю вже 10+ років, а фієста новенька, то думаю перевага в тих всіх показниках буде на користь фордєца.
cat-yellow, вспокояйся вже нарешті, наступає нова ера, можливо ця фієста не буде через 10 років вважатись зразком/еталоном в літрових моторах, але точно першопрохідцем. життя йде далі, технології теж.
згоден. але хєрового в ньому теж нічого нема, шоб ржати з нього :)cat-yellow писав: Але це не є восьме чудо світу, заради якого треба кидати все і бігти купувати...
а то! я про шо і казав, на фоні стар'я те новйо - не таке вже і видающеєся!hrdrive писав: cat-yellow, зволоч ,скажи де ти стільки нютонів набрав?
в мене тіко 250
BOXER писав: згоден. але хєрового в ньому теж нічого нема, шоб ржати з нього :)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей