Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Де поставити ГБО у ЛЬвові?
-
- Ім'я:Олег
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Ставте в p0var, хороша робота + відмінне післягарантійне ставлення до клієнтів.
От сьогодні, заїхав на коригування після 15 тис.км. - зробив безкоштовно!
Шевроле Авео.
От сьогодні, заїхав на коригування після 15 тис.км. - зробив безкоштовно!
Шевроле Авео.
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
Re: Де поставити ГБО у ЛЬвові?
сорі що російською, копіпаст з іншого форума
еще поигрался с газовней, короче фигян какаято, во первих у меня при тапке в пол лямбда показивает бедную смесь что на бензе что на газе и ето очень странно (изза етого не получилось поигратся со стратегией обеднения при тапке в пол), во вторих показания мар на холостом у меня 450 ето много, неужиле гдето подсасивает? и в третих после автонастройки при уточнении корекции под нагрузкой ето когда точечки на графике сопоставить надо получается какаято фигня и машина дергается при отпускании и повторном нажатии на газ на бензе етого нет, поетому решил забить на точечки и строить по ощущениях и по показаниях корекций бензинового блока так чтоб на газу ети корекции били такиме же как на газе и для етого пришлоть загнать ползунок аж в -40% от авто настроек, подозреваю что причина какраз в феномене обедненной смеси при газ в полик так как в брц для автокалибровки надо 3 раза нажать педаль в пол.
ети -40% должни вернуть мне мои лишние 2-3 литра расхода на газу, посмотрим как будет на практике.
также на бензине у меня длительная(усредненная) корекция уходит в +13% ето вроде как тоже не нормально.
мож хто зтикався?
еще поигрался с газовней, короче фигян какаято, во первих у меня при тапке в пол лямбда показивает бедную смесь что на бензе что на газе и ето очень странно (изза етого не получилось поигратся со стратегией обеднения при тапке в пол), во вторих показания мар на холостом у меня 450 ето много, неужиле гдето подсасивает? и в третих после автонастройки при уточнении корекции под нагрузкой ето когда точечки на графике сопоставить надо получается какаято фигня и машина дергается при отпускании и повторном нажатии на газ на бензе етого нет, поетому решил забить на точечки и строить по ощущениях и по показаниях корекций бензинового блока так чтоб на газу ети корекции били такиме же как на газе и для етого пришлоть загнать ползунок аж в -40% от авто настроек, подозреваю что причина какраз в феномене обедненной смеси при газ в полик так как в брц для автокалибровки надо 3 раза нажать педаль в пол.
ети -40% должни вернуть мне мои лишние 2-3 литра расхода на газу, посмотрим как будет на практике.
также на бензине у меня длительная(усредненная) корекция уходит в +13% ето вроде как тоже не нормально.
мож хто зтикався?
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
в теорії ти їздиш на бідніші суміші за 14.7(для газу то 15 вроді.) тому корекція йде в +.провали то 100%бідна суміш в той час .якшо є можливість запиши лог файл показів лямбди і все стане ясно . щоб не було провалів треба збагатити суміш при швидкому дроселюванніt309 писав: корекция уходит в +13% ето вроде как тоже не нормально.
TURBO -POWER
- andriy320e30
- Контактна інформація:
15.5 - то лямбда 1 для газу .значить в тебе бідніше лямбди 1 .запамятай лямбда бачить тільки стехіометрію(лямбда 1) ,і не бачить суміші . в шдк переключаєтья в середині(контроллері) тип палива
TURBO -POWER
- t309
- Контактна інформація:
andriy320e30, так, а шо там записувати, педаль в пол лямбда в 0 і так аж до повернення в закритий цикл, це і на бензі так.
провали на газу були якраз через багату суміш, я вручну зробив корекцію -40% в газовому блоці і тоді вони пропали, так само після автокалібровки на газу бензиновий блок заганяв корекцію в мінуса, а на бензі було +13% після корекції -40% в газовому блоці корекція бензинового на газу стала майже такою ж як і на бензі +18%
ну і лямбда не бачить стахіометрію вона просто або бачить кисень у вихлопній, або ні, так простіше
провали на газу були якраз через багату суміш, я вручну зробив корекцію -40% в газовому блоці і тоді вони пропали, так само після автокалібровки на газу бензиновий блок заганяв корекцію в мінуса, а на бензі було +13% після корекції -40% в газовому блоці корекція бензинового на газу стала майже такою ж як і на бензі +18%
ну і лямбда не бачить стахіометрію вона просто або бачить кисень у вихлопній, або ні, так простіше
- p0var
- Ім'я:Макс
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
яке авто?
моб. 098 943 03 54
instagram.com/westgaslviv
westgas.lviv.ua
instagram.com/westgaslviv
westgas.lviv.ua
- Romko
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 29 рази
t309, розберись чому МАП на ХХ 450 - має бути 300-350...- хоча як на В6 - хз -мож так і має бути
довготривала корекція на справному моторі зазвичай крутиться біль нуля ну може трохи залазить в "-"... +13+15 - в тебе постійно бідна суміш... а свічки взагалі які?.
при тапці в пол в open loop лямбда має сидіти близько 1
на автокалібровку не звертай уваги - у себе наприклад прийшлось дати -15 на ХХ і -20 в навантаженні щоб точки ідеально лягали - на це впливає багато факторів - навіть вентилятор, як я помітив
довготривала корекція на справному моторі зазвичай крутиться біль нуля ну може трохи залазить в "-"... +13+15 - в тебе постійно бідна суміш... а свічки взагалі які?.
при тапці в пол в open loop лямбда має сидіти близько 1
на автокалібровку не звертай уваги - у себе наприклад прийшлось дати -15 на ХХ і -20 в навантаженні щоб точки ідеально лягали - на це впливає багато факторів - навіть вентилятор, як я помітив

- Romko
- Ім'я:Роман
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 29 рази
Alfa 156 2.5 V6 24vp0var писав:яке авто?
- t309
- Контактна інформація:
Romko, та вже шукав підсоси найшов пару моментів як то недотянутий болт одної дудки тріщина в резинці все усунув але нічо не помінялось, закрадаєтся думка що це так має бути.
ну або з електронним дроселем щось не так, але холості ок і машина їде нормально зауважень нема.
ну або з електронним дроселем щось не так, але холості ок і машина їде нормально зауважень нема.
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Від чого таке може бути? Якось можна перевірити машину з ГМО перед купівлєю?
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
-
g0nzales, а з чого ти взяв що то через гмо?
- andriy320e30
- Контактна інформація:
думаю всетаки гмо . висока концентрація газу в салоні .певно не герметичність установки .
TURBO -POWER
-
може бути, але хіба балон в салоні, або шланги під обшивкою йшлиandriy320e30 писав: певно не герметичність установки
- andriy320e30
- Контактна інформація:
в багажнику ,але то нема різниці . установки треба нові і якісні ставитиAnix писав: але хіба балон в салоні,
TURBO -POWER
- g0nzales
Щоби бенз так спалахнув, треба весь салон їм залити, бо горять пари, а не сама рідина. А от газ якщо троха сі назбирається і спалахне, ото так і буде виглядало.Anix писав:g0nzales, а з чого ти взяв що то через гмо?
- g0nzales
Якщо є б/у авто із ГМО, то краще перекласти заново траси, чи якось можна перевірити на щільність?
-
і обслуговувати час від часуandriy320e30 писав: установки треба нові і якісні ставити
-
Якщо б то був метан, машину б розірвало, а так горить помаленькуSluva писав:то хіба метан
- andriy320e30
- Контактна інформація:
ясно що можна і треба . але там крім того є небезпека вибуху .при несправності мультиклапана чи як там .g0nzales писав: чи якось можна перевірити на щільність?
Востаннє редагувалось Сер, 18 листопада 2015, 00:50 користувачем andriy320e30, всього редагувалось 1 раз.
TURBO -POWER
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей