так і я про тежkolts18 писав: Т а багато людей їздить на нормальних свічках, і всьо гуд

Їдь до толково газовщика, бо думаю на бензині черз ГМО він вже коректно не буде працювати

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
так і я про тежkolts18 писав: Т а багато людей їздить на нормальних свічках, і всьо гуд
Сьогодні ввечері зроблю і викину. Нема жигулі(((AndrewK писав: Фото вбитих свічок в студію
Львів. Так звичайні, але ставив і спеціальні під газ beru z20. нічого не порішалоOlexandr писав: Территориально где находишся?Там обычные свечи идут?
Свічки також ставив під газ, результату не дало, дроти міняв. Хіба лишається масло. Які в тебе свічки і масло?Olexandr писав: мав таку проблему як собі на ланос газ поставив,там свічки під газ мають стояти.поміняв свічки,провода і інакше масло проблемка майже зникла,майже бо іноді обеорти не спадають при переключені передач,кажуть газ такий
А суть, вони можуть попрацювати, а потім тоже вмрутьСАХАР писав: У меня где то старых должно лежать пару штук еще с давних времен.Может попробовать поставить?Хотя у меня раз на 10 такое было и свечей новых на три дня хватало правда на бензе.
кастрол 10в40,свічки бріск сільверkolts18 писав:
Свічки також ставив під газ, результату не дало, дроти міняв. Хіба лишається масло. Які в тебе свічки і масло?
А до того масло яке лив?Olexandr писав: кастрол 10в40,свічки бріск сільвер
теж кастрол,брав на вояжі на розлив,тепер в каністрахkolts18 писав:А до того масло яке лив?Olexandr писав: кастрол 10в40,свічки бріск сільвер
Я теж на вояжі лив((( Може і тому проблеми. Буду міняти масло! А в каністрах де купляв, і чи промивав мотор після вояжівського масла? Дякую!Olexandr писав: теж кастрол,брав на вояжі на розлив,тепер в каністрах
включаєш газ, чи бензин ситуація та сама.andriy320e30 писав: А на чисто бензі яка ситуація?
нашо писати якийсь брєд, щоб просто писати. Яка "катушка з настройками газу", якийсь датчи, що за фігню ти пишеш. краще взагалі не писатиkolts18 писав: Згадаєте моє слово що проблема не в свічках і не в маслі! Просто доки свічки нові ще норм запалюють, проблема вкомплексі.
Або катушка з настройками газу.
Або настройки газу і якийсь датчик!
Шукай з розумом а не лікуй мотор!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей