і Aral. я лию арал.Богдан писав: Ford Formula F 5w30. Може бути інша фірма головне, щоб були допуски форда WSS-M2C-913-C. З таким допуском є ще Castrol.
масла небере.
у вісімці в коробці мотул. в моторі total 10w40.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
і Aral. я лию арал.Богдан писав: Ford Formula F 5w30. Може бути інша фірма головне, щоб були допуски форда WSS-M2C-913-C. З таким допуском є ще Castrol.
немаю як порішати, тільки офіціально домовлятись. Мені ще важлива гарантія на авто.Thorn писав: як на гарантыы то маэ бути масло з сервысу,але як маэш яК порышати ,то мыняй на мотуль! 160грн/л. Якысть замытно вище
плюсануся, чітке і лаконічне поясненняBOXER писав:Anal, ой Aral![]()
чому? та хз, дістаю оригінальне з німців, мотор працює гуд, розхід в нормі, я спокійний з ним, експериментувати не хочу.
ну так скільки 1л виходить?Tunik писав: на весну буду купляти велику бочку :)
де таке пише? і хто таке сказав?Kritik писав: дуже погано постійно переходити з масла на інше масло...
в двіжку буде кака![]()
ну так конкретно де пише шо неможна міняти на інше ?чи то ти придумав :)Kritik писав: andriy320e30, це то саме шо на БМВ ставити запчастини від Москвіча, чи Ниви...
шо то машина шо то, і при бажанні ше й все стає на БМВ...
кожний вирбоник має свій пакет присадок і т.д...
і хто його знає яку реакцію вони дадуть, тим більше якшо там вже буде 2-3-чи більше видів масла...
та навіть однаковийтип масла має різну густину і т.д... і воно не дасть однорідності того коктейлю шо получиться в моторі...
в турбіну на шаріках можна лити рідше масло там навіть рестиктор тоненький стоїтьAnGeL писав:Kritik, я го ж говорю тільки про синтетику. я одразу перейшов на синтетику. і готовий лити дороге масло, аби було добре і підходило по допусках хонди...
два гімна залили от і вийшла какаThorn писав: дизельний чобыток![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість