vovka писав:а як там з рульовими рейками в тих машинах ? скоро стукати починають ?
По всякому, в когось раніше, в когось пізніше ( є люди до 300 тис бе заміни проїхали - на лачеті клубі українському подивись). В мене стук був від нарождення

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
vovka писав:а як там з рульовими рейками в тих машинах ? скоро стукати починають ?
Igor2011 писав:Теж хочу підняти трохи, але вже маю диски 14". Не в курсі шини 185/70/14 стають нормально?sapphir писав: зараз їжджу на 185/65/15 ( минулого року на 205/55/15) - це найбільші розміра які встають в прітірку і не затирають, з 195/65/15 можуть виникнути проблеми. Резину міняв головне для збільшення кліренсу.
А чого від масла GM відмовився? Всі рекомендують його. Недавно залив його - вроді все ок.
RULES писав:в загальному нормальна і надійна жоповозка, навіть непогана. тільки дизайн устарівший
в мене тоже гуде якщо тримати в повному вивороті. так неможна робити.sapphir писав: при повних виворотах гур гудить
то перша машина буде! ))sapphir писав: Головне на неї перейти з гіршої,
в такому разі щастю їхньому від її покупки не буде меж! :) (хоча я особисто за плюс-мінус ті гроші дивився би в сторону нової Ніссан Альмера)vovka писав: то перша машина буде! ))
То саме я чувvovka писав: все решта нізя. музика, шумка, антикор, інші диски, всьо в них (ну нарахунок дисків ніби згодилися що такого самого діаметру я можу ставити любі інші). ну да ладно.. того особо ніхто не планує робити в найближчі роки.
Зробили його моїй машині,3,5 роки поки шо ржавчина не вилазитьvovka писав: Антикор їхній реально потрібно робити ? а то навязують як доп.
Забити на їх сервісvovka писав: що взагалі про галичину авто скажете як про сервіс ?
vovka писав: то перша машина буде! ))
там починалось з деу ланоса і вже дойшло до лачетті. до альмери вже всьо, недотянуть :) та і не звертали увагу на ніссан. я от глянув зараз.. альмера за 14 штук пуста як консервна банка. з фулом на рівні лачетті - вона вже дорожча на пару тисяч. та і вже 2000 дали завдатку за то лачетті. свалу нема ))cat-yellow писав: хоча я особисто за плюс-мінус ті гроші дивився би в сторону нової Ніссан Альмера)
беруть седан.sapphir писав: седани не люблю в принципі.
ну то є ваз ))) лачетті все ж рівнем вище. хотя чорт його знає )) у форді нічого нетреба дотягувати.. а ті всі українські зборки мені чесно кажучи не вселяють довіри. може і тут прийдеться щось дотягнути )))Петро писав: А,як забрав машину то зразу на 2 день сам заліз і дотягував всі болти шо бачив,коробка текла
так то ше не вік! хотя в брата на ланосі через рік вже якась цятка на кришці багажника вилізлаПетро писав: 3,5 роки поки шо ржавчина не вилазить
досвід вже півроку є на службовому ланосі. хоч і небагато в кілометрах.sapphir писав: і люди без досвіду керування
шось 7000 нарахували в Гарант Авто (з нормальними умова по зберіганню, франшизах, виплати без зносу). я в ПЗУ дзвонив то десь в тих межах. сказали від 5000 (але там купа обмежень) до 8000 (тут вже нормальні умови). основний недолік то вік 23 роки.sapphir писав: каско відносно дороге
в такому разі згіднийvovka писав: там починалось з деу ланоса і вже дойшло до лачетті. до альмери вже всьо, недотянуть :) та і не звертали увагу на ніссан. я от глянув зараз.. альмера за 14 штук пуста як консервна банка. з фулом на рівні лачетті - вона вже дорожча на пару тисяч. та і вже 2000 дали завдатку за то лачетті. свалу нема ))
vovka писав: ну то є ваз ))) лачетті все ж рівнем вище. хотя чорт його знає )) у форді нічого нетреба дотягувати.. а ті всі українські зборки мені чесно кажучи не вселяють довіри. може і тут прийдеться щось дотягнути )))
навіть якщо Данецкий вкраде її через пару днів після купівліпотім крайній буду чуть шо.
Чуєш... Не порівнюй Це-клас, з Бе класом. Якщо врахувати що за 16к ще й піхло 1.8, то покажи кращі варіанти за це бабло з магнітолоюvovka писав: в машині за 16 штук відсутня магнітола.. тут то я офігів ))) в форді фієста за 13 штук
угу, от тільки відняти франшизу, потім згадати скілкьи коштує нове каско, нова постановка на облік, то прийдеться купити чері ку-куVexler писав: овір виплачуємо все до копійки і купляють собі іншу Лачетті)))
та там нема магнітоли ні з пихлом 1.6 ні з пихлом 1.8, ні з автоматом! взагалі ні в одній комплектації! вот власне що це C клас і в топовій комплектації така фігня як магнітола мала би пропонуватися.pikach00 писав: Якщо врахувати що за 16к ще й піхло 1.8, то покажи кращі варіанти за це бабло з магнітолою
pikach00, А ти нашо таку велику франшизу бравpikach00 писав: угу, от тільки відняти франшизу, потім згадати скілкьи коштує нове каско, нова постановка на облік, то прийдеться купити чері ку-ку
Думаю, підняття за рахунок цих шин виставить. Боюся переборщити, бо зараз хоч малий кліренс, але на трасі це великий плюс в керованості.sapphir писав: Піде і 185/70/14, також є на базарі проставки покругу + 2.5 см. Тоді вже точно майже джиповський кліренс буде.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей