але сумніваюся шо через це.
варіанти є такі:
1. Ярко на дієту сади свою праву ногу

2. шукати причину в чомусь іншому...
в мене розхід стабільно 7 - 10 літрів, з тою фігньою. то шо якшо вона буде спрана то розхід буде ше меншим?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в мене і в моїх багатьох знайомих була така проблема також всі радили заглушити я був заглушив, спочатку вроді би все добре а потім пропала тяга і розхір збільшився, я провірив все форсунки, розпилювачі, паливну нічого не допомогло. Розблокував клапан тепер раз на пів року промиваю і нема жодних проблем машина літає, така сама ситуація вже у багатьох людей. На рахунок цього клапану я радився з мотористом який в німцях на сервісі пропрацював багато 7 років, то він радив промивати а не глушити. Казав що глушать тільки гонщіки які приганяють машинку на продаж щоб у покупця не виникало зайвих питань.Jarevych писав:о, дякую. то вже ближче до діла
Jarevych писав:куда вже більше, ітак 10-ка, хоча після чистки форсів трохи впав розхід.
не заважай машині їздити. якщо бере так як в паспорті то це атлічно.Jarevych писав: Та машина з заводу по паспорту повинна брати 10,5 літрів на 100 км. Зимою вона бере ще більше. Просто там стоїть коробка більш спортивна ніж в Корси і відповідно так бере. 1,6 бере так само.
він так сказав, щоб знов шось за свій рахунок не замовлятиVusiko писав:ярко, сказав лесик щоб ти не страдав фігньою
Давай!) Тільки вже не в першій ночі!) Давай чуть раніше!)Jarevych писав:Живчик, та можна, але чи то шось дасть) треба знов напитись і розібрати всьо до чортовой бабушкі
ок))) може післязавтра, або в суботуЖивчик писав:Давай!) Тільки вже не в першій ночі!) Давай чуть раніше!)
10000%Fobos писав:Васа я в шокєТа ця параша дусить двигун той ЕГР, яка тяга пропада, шо ти плетеш, всі знімають ту шнягу коли хочуть добитись більшої потужності, незнаю як у тебе в опелі. а вескорта то гімно просто викидається, глушиться і якщо є можливість ставиться колектор випускний без трубок, якщо нема можливості, то трубки спилюються в середині, а що стосовно блоку управління то я хз як його обманювати. 10л то чедовий розхід, повір мені.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей