не викидається а щей продається під завару (або за

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Знакомое чувствоpavlolvov писав:!враження дуже великі і виручала блока нераз де на стоці загруз би по вікна!
не канає, тут навпаки тре писати всі нюанси і чим по-більше, особливо так як в тебе вона вже давно експлуатуєця.pavlolvov писав:це все і більше ніякого флуду ця тема немоя!
pavlolvov писав:а квайф це тип блоки
то не страшно))))pavlolvov писав:искова це для спорту вона дуже жостко і різко з ударами спрацьовує але розбиває ходовку тойсть міст сателіти кардан коробку і тп !
4,3 уже мало ?UncleSam писав:мене вже давно чекає 4,5
То ж руки чешуться,не хватает.UncleSam писав:6-а передача як сток або довша.
Думаю если ковыряться пальцем в носу 1-3-5 :)slim_painter писав:UncleSam, а як ти по місту їздиш? 2-4-6 ?)
На какой из передач колёса продолжают пробуксоввывать ?VETERAN писав:П'яту включаю коли колеса перестають пробуксовувати.
slim_painter писав:UncleSam, а як ти по місту їздиш? 2-4-6 ?)
Саме так!;)Black писав:Думаю если ковыряться пальцем в носу 1-3-5
Must have!!! В Дімона конфіга кпп - блока+7-й ряд всі 5 передач а 6-а вроді трогки довша за сток 5-у+гп 4,5 + 1,6 16 в на валах коней поза 140 (приблизно)- зверь!!!!! До 200 км/год він набирає так само швидко як я до 160 всього лиш))))slim_painter писав:То ж руки чешуться,не хватает.
Полтора года уже с дисковой блокой езжуBlack писав:5 баллов не имел инфы про "классиков" что кто то во Львове ездит с блокой
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей