Загальні питання по обслуговуванню та ремонту авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Хруст при включені передачі, ВАЗ 21099
veresen
Ім'я:Павло
Стать:чоловік
Номер:BC 0433 AO
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:
Re: Хруст при включені передачі, ВАЗ 21099

Повідомлення veresen » Пон, 23 січня 2012, 20:39

Liuskywalker писав: якщо в мене (ВАЗ 06) при швидкості 3-10 км\год важко впхати першу - то таке саме , треба дефектувати синхрони ?
Я питався в свого механіка. В мене тоже першу передачу важко було втикати коли машина їде помалу. Він казав шо там кільце спіцове є, шоб ти часом не втикнув 1-шу замість 3-ї, бо може бути буба.
^_^

pavlolvov
Ім'я:Пашка (борода)
Стать:чоловік
Номер:21013
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Контактна інформація:

Re: Хруст при включені передачі, ВАЗ 21099

Повідомлення pavlolvov » Пон, 23 січня 2012, 21:34

Liuskywalker, (ВАЗ 06) при швидкості 3-10 км\год важко впхати першу

я походу з такою траблою справився!!
там получається неповний вижим !а коли первічний вал хоть трошки рухається то невпихнеш!!вилічив заміною штока на головному циліндрику який як на диво оказався на 8мм довший :surprised +педалька вище стала+ хід робочого тепер в нормі !а була нижче тормоза :shock все регульнув появився свобідний хід і вижимний тепер на холостих в зазорі між щепленням!я це писав на своїй сторінці!

а на рахунок хрусту перед тим як розбирати раджу подивитись до троса і регульнути щеплення !глянути де бере педаль а після розбирати якщо нічого непомогло і робити дефектовку!(проаналізувати такі питання -коли була заміна щеплення що мінялось який пробіг -машина я так зрозумів ненова +манера їзди !підтер фередо чуток корзина просіла :surprised !
в мене коли кільце на корзині тріснуло я з тургенева на зелену без щеплення практично без хрустів доїхав причому о 9 ранку !
2101-1.5гп4.44МПСЗ MAYAv2r4,дад,2комутатора,статика,60-2,кат2111,карб053
БК2"www"Bluetooth

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей