Сорі з флуд, але мені здаєтсья автора це також повинно зачіпитиApokalipsis писав:1 причинаVIK17 писав:машина ЛАДА 2110

Слухай, тебе що колись обідив ВАЗ, чи як

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Сорі з флуд, але мені здаєтсья автора це також повинно зачіпитиApokalipsis писав:1 причинаVIK17 писав:машина ЛАДА 2110
+1 згідний.нехай поговорить :)M@sTeR писав:Слухай, тебе що колись обідив ВАЗ
так коли відпускаю педаль то машина котиться!І коли прокручував колеса в повітрі то шуму не було...Fabio Rossi писав:ерестають "відпускати" диск
обідив тим шо я бюся головою на задніх сидіннях об стелю, слухаю скрипи, мені не зручно на сидіннях, чую як працює кожна шестерня в тій машині, краш тести круті, ше обідив мене метал з якого їх роблять, вода в салон тече з під блоку запобіжників, колеса відвалюються, дує з ручок, двері закриваються як в тракторі, підвіска до сраки проводка яка живе своїм життям, електорніка і т.дM@sTeR писав:Слухай, тебе що колись обідив ВАЗ
Apokalipsis писав:обідив тим шо я бюся головою на задніх сидіннях об стелю, слухаю скрипи, мені не зручно на сидіннях, чую як працює кожна шестерня в тій машині, краш тести круті, ше обідив мене метал з якого їх роблять, вода в салон тече з під блоку запобіжників, колеса відвалюються, дує з ручок, двері закриваються як в тракторі, підвіска до сраки проводка яка живе своїм життям, електорніка і т.дM@sTeR писав:Слухай, тебе що колись обідив ВАЗ
Apokalipsis писав:обідив тим шо я бюся головою на задніх сидіннях об стелю, слухаю скрипи, мені не зручно на сидіннях, чую як працює кожна шестерня в тій машині, краш тести круті, ше обідив мене метал з якого їх роблять, вода в салон тече з під блоку запобіжників, колеса відвалюються, дує з ручок, двері закриваються як в тракторі, підвіска до сраки проводка яка живе своїм життям, електорніка і т.дM@sTeR писав:Слухай, тебе що колись обідив ВАЗ
не найкраще!M@sTeR писав: Ford найкраще авто світу. .....
Apokalipsis писав:не найкраще!M@sTeR писав: Ford найкраще авто світу. .....
Дарагой, щось я не зауважив що б ти відмовлявся їхати в моїй вісімці коли треба було 40 км здолати в одну сторонуApokalipsis писав:обідив тим шо я бюся головою на задніх сидіннях об стелю, слухаю скрипи, мені не зручно на сидіннях, чую як працює кожна шестерня в тій машині, краш тести круті, ше обідив мене метал з якого їх роблять, вода в салон тече з під блоку запобіжників, колеса відвалюються, дує з ручок, двері закриваються як в тракторі, підвіска до сраки проводка яка живе своїм життям, електорніка і т.д
Взимку я, не подумавши, затягнув ручне гальмо і пішов на роботу =)))Liuskywalker писав:просто дивно, щоб від колодок аж так в салон "тянуло" запахом
таке питання елементарно вирішується :) :) бутилка теплої води на колесо і все гуд відпускає :) :)Kiwibird писав:Взимку я, не подумавши, затягнув ручне гальмо і пішов на роботу =)))Liuskywalker писав:просто дивно, щоб від колодок аж так в салон "тянуло" запахом
Одним словом, в мене заклинило заднє праве колесо. То доки доїхав з кінг-кросу на сихів, в машині такий штин спалених колодок стояв...
треба було попробувати пАпІсАть на колесоKiwibird писав:Ну, в 2-й ночі в кінг-кросі я не знайшов пляшку теплої води =)))))
В мене раз підшипник заклинив, то я 40 км проїхав, і коли колесо зняли то він в руках розсипався.Майстри так подивились, сказали "Красавєц!"Kiwibird писав:Взимку я, не подумавши, затягнув ручне гальмо і пішов на роботу =)))
Одним словом, в мене заклинило заднє праве колесо. То доки доїхав з кінг-кросу на сихів, в машині такий штин спалених колодок стояв...
ну вот я попробував все в порядку барабан не гріє а запах є.що робити?CAT писав:VIK17, значить заклинило десь супорт! виберу довгу пряму, проїдься накатом (не тормози) 1 км, а потім як зупинишся попробуй чи якийсь диск або барабан горячий... там і буде причина..
А ти що, машину вдома тримаєш? =))) Сорі за оф )))nazikey писав:в мене кіт по маленькому сходить на передні колеса в жару коли тормозиш в салоні такий штин що ого го
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей