+мульйонGlibko писав:Ромаха Зем ніколи не відмовив і не посилав далеко.... :santa

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+мульйонGlibko писав:Ромаха Зем ніколи не відмовив і не посилав далеко.... :santa
А чим він займається, чи можна подетальніше? Шукаю толкового зварщика і ходовика.Glibko писав:Ромаха Зем
Sally писав:в народі Стьопа
По сварке не могу сказать но по ходовке и не только он тебе поможет.Speedo писав:Шукаю толкового зварщика і ходовика.
також підтримую, прекрасний майстер, дуже толковий і дуже недорогий, завжди все зробить, підкаже як краще і т.дGlibko писав:Ромаха Зем
ну не знаю всі знайомі звідти пішли і мерсоводи теж. Також всі толкові майстри перейшли на апостола., клуб мерсоводів теж пішво звідти....Myself писав:мерс-сервіс на Садовій
любе,Серий любе робить і супер крутоMyself писав:3. Щось серйозне - підшипники, коробка тощо - Сергій на Віктор-сервісі - (вул. Перфецького) телефон 0506655059.
Дак ти казав що там ціниVitalik-first писав:любе,Серий любе робить і супер круто![]()
+100500, мені на Міцику коробку розколов і всі підшипшини поміняв на раз-два:-) Грошей взяв може і більше, ніж інші, але все чьотко працювало, не підтікало, не шуміло-гуділо... Короче, в білий список по-любомуVitalik-first писав:sergey, ціни в Серого вище середнього але всьо чотко олвейз
Яке іменно СТО?Я називав не одне...Бодя писав:то сто неоченьМені там диск тормозний погнули при заміні тормозних колодок
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей