Black писав: разницу между газмас и перепаковкой могёшь нарисовать?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Black писав: разницу между газмас и перепаковкой могёшь нарисовать?
Я это то же читал в отзывах.Что перепак всё таки имеет минуса.777 писав:після такої операції на дорозі машина себе поводитбь трохи неадекватно,оскільки нові стійки 2 сторонні, тобто працюють на зжим і розжим пружини, а прокачані працюють тільки на розжим.
коли машина проїзджає драбинку на дорозі, то ліва сторона, зовсім не тримає дорогу
Заходь позже на 10 страницу будет результ (всё как обычно) :) Но до правды добраться нужно.Denzzzil писав:протринділи цілу стрінку, а толку з того ніякого не бачу
я так само думав після прокачки, поки не порівняв з новими!VeRMyT писав:тримається дороги нормально
а я тобі шо казавhaker-ok писав:Перепакували мені стойки трошки поїздив і знову стукає
в мене таке було поки не поставив пружини менші,і гранати хрипілі,поставив троха менші пружини і все стало файно.haker-ok писав: стукає тоді коли колесо "падає" в яму, різко йде донизу)
о блін в мене теж кулак підхрущує, але чогось тільки на правій стороні, я вже його міняв а толку - 0, думав бракований купив, пружини міняв дві разом а чогось сипеться тільки права сторона (стойка гримить, кулак хрумтить) вони шо різні можуть бути????DNK писав:в мене таке було поки не поставив пружини менші,і гранати хрипілі,поставив троха менші пружини і все стало файно.
є в жовкві такий Володя, а перепаковує у Львові в районі В.Великого біля автобазару там якийсь інститут чи технікум є він там кимось працює а в підвалі робить стойки....Danko писав:haker-ok, хто перепаковував?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей