Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Установка ГБО на LC Prado 4.0
- Денис
- Ім'я:Денис
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 37 рази
Iздити на пропанi в пiвтора рази дешевше нiж на бензинi. Знаю i бачив як на LC 120 ставили 4-е поколiння на Трактi Глинянському,i балон дiйсно встановлювався в нiшi запаски.
- Master General
- Ім'я:Павло
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Установка ГБО на LC Prado 4.0
Fobos, на тому фото що на всіх АГНКС Волга з балонами від углекислоти не розраховані на тиск 200 атм. Та ще й сторічні. НА ТІЙ ДЕСЯТЦІ ВЗАГАЛІ БАЛЛОНИ ЗВАРЕНІ КУСТАРНИМ МЕТОДОМ.
-
- Ім'я:Андрій
якого фи фіга спорите?? флудери..
власник поставив конктерні питання. не даєте відповіді, тоді мовчіть
власник поставив конктерні питання. не даєте відповіді, тоді мовчіть
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- Igor4ik
- Ім'я:Ігорко
4.0 л, ти відчуєш , якшо б газ був таким вигідним зараз би випускались авто на газу...серійно, на 5 . 0 меосеесі 124, стоїть газ, хто не знає шо то за мотор і сяде, на газу , знаючи шо бензиновий мотор, різниці не відчує взгалі,
Ти як власник, знаєш шо вона може, відчуєш різницю, але то незначну, воно варте тої економії!!!
він їсть по місту десь 16-17, буде 15-16 (але газу)
Ти як власник, знаєш шо вона може, відчуєш різницю, але то незначну, воно варте тої економії!!!
він їсть по місту десь 16-17, буде 15-16 (але газу)

- Breaker

"Уявляю як прадо заглушений на нітралці котиться по личаківській вниз, а потім в пробці водій виходить і що 2 метра пхає))))" - жесть) То я ше й мажор оказується, я 95-й на WOG заливаю

А ще замість тормозних колодок можете на прадо купити розкривний парашут, будете економити на колодках і тормозних дисках

А ще як варіант можете купити матіз 0.8 і трос. Один тягне матізом прадо, а другий в прадо сидить і тішиться

п.с. адміни, пост не витирати!!! :)
- Igor4ik
Breaker, -1, смішно я погоджуюсь, але якшо порахувати ск. коштує прадо , не дорого, не обовязково власник мажор, економія грн на газі суттєва.....
хоть ти лопни і шо ти будеш там доказувати, умнічати, економія ВЕЛИКА.
Удачі
хоть ти лопни і шо ти будеш там доказувати, умнічати, економія ВЕЛИКА.
Удачі
- Breaker
для мене прадо на газу, це те саме, що верту в силіконовому чехлі... Цікаво чи власник має гроші на ресторан... та шо там ресторан, хоча б на морозиво
- Igor4ik
Breaker, багацько в нас таких які живуть в 2 кімнатній квартирі, але на прадо...
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Так хто їм дохтор? Краще б на квартиру збиралиIgor4ik писав:Breaker, багацько в нас таких які живуть в 2 кімнатній квартирі, але на прадо...

- Master General
- Контактна інформація:
У нас дуже багато 100х крузерів та інших джипів з встановленим ГБО. Помоэму це круто їздити на ЛандКрузері, а на заправці викладувати грошей як на Жигулях. Враховуючи трафік на наших дорогах потужність двигуна рідко коли задіяна на 100%. Хіба, що на обгонах. Але якщо встановити газову установку 4-го покоління то втрата потужності буде майже невідчутна. Хібащо максималка впаде на 5-10 км/год. Треба розцінювати газ не як економію, а як можливість проїхати в 1.5-2 рази більшу відстань за ті самі гроші причому на потужному авто з великою кубатурою.
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Breaker писав:для мене прадо на газу, це те саме, що верту в силіконовому чехлі... Цікаво чи власник має гроші на ресторан... та шо там ресторан, хоча б на морозиво
Igor4ik писав:багацько в нас таких які живуть в 2 кімнатній квартирі, але на прадо...
pikach00 писав:Так хто їм дохтор? Краще б на квартиру збирали
Master General писав:У нас дуже багато 100х крузерів та інших джипів з встановленим ГБО. Помоэму це круто їздити на ЛандКрузері, а на заправці викладувати грошей як на Жигулях.
вибачте але в нас ще більше жлобів які люблять заглядати в чужий кошельок

як на мене то цілком нормальне бажання зекономити власні гроші. вам не [цензура] чи це жигуль чи це прадо ? питання стояло де поставити ГБО а не варто чи не варто і т.п.
- crush
- Ім'я:Vitallo
- Контактна інформація:
Я перепрошую за грубість, але напрошується логічне питання: ти читати вмієш??? Я шось не помітив назву теми:" Підкажіть де поставити ГБО на крузер бо власник у звязку з підвищенням цін на а95 не має за що сходити в ресторан і змушений давитися канапками"??????!!!!!!! Це не обговорення того чи варто ставити газ. Це вже вирішено! Тому я задав конкретні питання, які хотів уточнити.Breaker писав:для мене прадо на газу, це те саме, що верту в силіконовому чехлі... Цікаво чи власник має гроші на ресторан... та шо там ресторан, хоча б на морозиво
А розвиваючи вашу тему: приведіть хочаб один аргумент того щоб платити за літру палива 7 грн замість 3.5(умовно, точної ціни на газ не знаю).
І ще якщо вас пре таке перемивання кісток автовласників то підкину вам ще тему для розмови: я вже 1.5 роки в свій ланс 2.0 лию а92. за не складними підрахунками на свої 80000 км я з економив всього 1600грн(88.88грн/міс). Це звичайно не багато, але скажіть нафіга платити більше, якщо їде однаково!!!!????
P.S. Дякую всім хто правильно прочитав тему форуму і дав відповіді на конткретно поставлені запитання.
Малий і гімнистий
© НУЛП ІНЕМ ЕК-12 2003рік
- Breaker
тоді для чого купляти прадо? Є багато інших машин, які їдуть однаково і дешевші. Чи можливо прадо це для тебе статус?Crush писав:але скажіть нафіга платити більше, якщо їде однаково
-
- Ім'я:Андрій
Breaker, бля тобі не по[цензура]?? за[цензура] вже писати всяку [цензура]ню...
протераеш акуратно свій "спойлєр високій і 17-ті діскі" то протирай дальше

протераеш акуратно свій "спойлєр високій і 17-ті діскі" то протирай дальше

ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- crush
- Контактна інформація:
Це не про прадо, а про лансер. Я особисто юзаю ланс 10, а на прадо їздить мій батько, і купляв він його коли питання економії не стояло так актуально. Їздить уже 2 роки. Машина йому дуже подобається. На мою думку газова установка нормальний компроміс щоб іздити економно на машині яка запала в душу.Breaker писав:тоді для чого купляти прадо? Є багато інших машин, які їдуть однаково і дешевші. Чи можливо прадо це для тебе статус?Crush писав:але скажіть нафіга платити більше, якщо їде однаково
Ще раз прошу: якщо не маєте що сказати по суті - промовчіть!!!
Малий і гімнистий
- Master General
- Контактна інформація:
на багатьох джипах пропановий балон ставлять вздовж багажника - і розкладувати сідушки можна. Правда балон в такому варіанті буде меншого об'єму. Правда при сучасній мережі заправних станцій це не актуально. Ставити тільки 4-те покоління ГБО.
- crush
- Контактна інформація:
власне що в цьому основна проблема і причина затримки з встановленням. Машина 7-ми місна, і задній ряд досить часто використовується, тому в багажнік ні бак не можна поставити ні запаску кинути. Доводиться чимось жертвувати. Наразі оприділяємось чим.Master General писав:на багатьох джипах пропановий балон ставлять вздовж багажника
Малий і гімнистий
- Master General
- Контактна інформація:
Crush, в такому разі варіант тільки один - http://gbo.com.ua/lpg_toyota_prado.shtml, а запаску переносити на кришку багажника... якщо не шкода її...
- crush
- Контактна інформація:
Останнім часом багато розмов про ГБО....отож невеличкий звіт-враження:
їздить прадік на газу уже майже 2 роки...встановлювали на пасічній....на сервісі типу "ззовні недуже...дуже на смак"...захалустя..але зробили все як має бути
встановили замість запаски...запаска їздить у багажнику ..у спеціально виготовленому кронштейні...майже не мішає
розхід збільшився до 15л...але ціна пропану не може не тішити...установка обійшлась у 10к..але вже давно вона себе окупила
по враженнях від їзди: установка 4го покоління...різниці в динаміці на газу і нашому бензині нема ніякої.....але різниця між газом(навіть німецьким) і німецьким бензином - сильно відчутна...все ж таки в нас "Ґ" повне
в цілому задоволені!!!
їздить прадік на газу уже майже 2 роки...встановлювали на пасічній....на сервісі типу "ззовні недуже...дуже на смак"...захалустя..але зробили все як має бути
встановили замість запаски...запаска їздить у багажнику ..у спеціально виготовленому кронштейні...майже не мішає
розхід збільшився до 15л...але ціна пропану не може не тішити...установка обійшлась у 10к..але вже давно вона себе окупила
по враженнях від їзди: установка 4го покоління...різниці в динаміці на газу і нашому бензині нема ніякої.....але різниця між газом(навіть німецьким) і німецьким бензином - сильно відчутна...все ж таки в нас "Ґ" повне
в цілому задоволені!!!
Малий і гімнистий
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
crush, думаю зараз 2 роки спустя багато хто порозумнішав і зара лікті кусають