Скандинавський (він же арктичний, він же північний). Буває ще і європейський тип - рекомендують для міста, але нам до них ще далеко з нашими дорогами. Дороги у місті такі, що асфальту не видно ні зимою, ні весноюZiro-cool писав: шо ми арктика?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Скандинавський (він же арктичний, він же північний). Буває ще і європейський тип - рекомендують для міста, але нам до них ще далеко з нашими дорогами. Дороги у місті такі, що асфальту не видно ні зимою, ні весноюZiro-cool писав: шо ми арктика?
а я на Cordiant дивлюсь - спокушає ціна і те що вони копіюють вдалі моделі Nokian і Goodyear... але відгуки 50/50, правда в порівнянні з Камою і Росавою кажуть краща (шип довговічний).Liuskywalker писав: Я в свій час вибирав між Камою і УГ Екстрім , шип
Знайомий їздив колись на ВАЗ-2110 з зимовою гумою тільки спереду і ніби не дуже жалівся, але він дуже обережний водій. Я ще не їздив на різних колесах на цій машині і тому зимою заради цікавості попробую поміняти місцями перед і зад (враховуючи що пара коліс буде нова а інша пара хоча зимова і з добрим протектором ще, але вже має 6 років і до того це єврозима).Fobos писав: Tarick82, а от специ кажуть, що краще гуму треба ставити на задню вісь автомобіля не залежно від приводу, от і будь мудрий...
Петро,який Кордіант??? Вже краще на Кумхо подивись,вона не небагато дорожча від нього...Maniak716 писав:а я на Cordiant дивлюсь - спокушає ціна і те що вони копіюють вдалі моделі Nokian і Goodyear... але відгуки 50/50, правда в порівнянні з Камою і Росавою кажуть краща (шип довговічний).Liuskywalker писав: Я в свій час вибирав між Камою і УГ Екстрім , шип
і на них дивився, правда шипованих заводом не бачив...Денис писав: Вже краще на Кумхо подивись
Але дивись,щоб був не польський...Maniak716 писав:і на них дивився, правда шипованих заводом не бачив...Денис писав: Вже краще на Кумхо подивись
а знайомий який займається Кумхо і Бріджстоунами шипованих не має взагалі
та я вже майже дозрів на Гудієри :)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей