ага, нормульFelix писав: просто почитай на кархелпі тему про варікі

тобі для твого двигуна треба, кажуть мотористи.Myself писав: А давай вернемось до тої теми, яку вже раз обкашлювали: воно мені треба?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ага, нормульFelix писав: просто почитай на кархелпі тему про варікі
тобі для твого двигуна треба, кажуть мотористи.Myself писав: А давай вернемось до тої теми, яку вже раз обкашлювали: воно мені треба?
Те саме питання Хонда CRV 2.0 2012рік?shpila писав:p0var, Максим, хочу почути ще вашу думку - чи треба мені на Kia Soul 2011р 1.6 той варіатор? Ато мені різні люди толкують по різному. Установка BRC.
sheva_lviv писав: А то що там ставлять варіатори щоб була краща тяга, менше газу брало то
шо є то єsheva_lviv писав: Газовикам [цензура] на яку машину ставити газ, і як там регулюються клапана.
ти шо з рідньою розісрався чи шо?shpila писав: p0var, Максим, хочу почути ще вашу думку - чи треба мені на Kia Soul 2011р 1.6 той варіатор? Ато мені різні люди толкують по різному. Установка BRC.
да при будь-яких - поставлять тобі 20 градусів аперіженія і всьо в тее буде харашоpavlo09 писав: при будь-яких налаштуваннях, варік береже клапана?
Ти звичайно лінгвіст ще тойFelix писав:да при будь-яких - поставлять тобі 20 градусів аперіженія і всьо в тее буде харашоpavlo09 писав: при будь-яких налаштуваннях, варік береже клапана?![]()
![]()
Самі оптимальні це Микролуч, ставить і налаштовує Руслан на пасічній він же їх регіональний представник.pavlo09 писав: sheva_lviv, гарно розказав Тобто в будь-якому випадку, при будь-яких налаштуваннях, варік береже клапана? П.с. Як бере їде мене все влаштовує, головне щоб наслідків не було...
Собі де будеш ставити варіатор?
Такі кути тобі про щось говорять 0888876543????pavlo09 писав: Але я серйозно питаю, як він має бути налаштований в Хонді CRV 2.0 ?
Альо народ, ми тут не проводим агітації по варікахpavlo09 писав: Значить поїду до Руслана з понеділка
Ставить,згоден,а от чи налаштовує?ну якщо налаштуванням можна назвати заливку усереднених показників які дає Мікролуч то тоді такі да..."налаштовує"sheva_lviv писав: ставить і налаштовує Руслан на пасічній він же їх регіональний представник.
Згоден, це те саме як газ налаштовують (автокалібровка, правка карти і все)не в обіду нашим газовщикамSluva писав: а от чи налаштовує?ну якщо налаштуванням можна назвати заливку усереднених показників які дає Мікролуч то тоді такі да..."налаштовує"
головна ціль варіатора - збільшити УОЗ (кут випередження запалення), по суті варік додає до бензинового УОЗ свої кути,- для пропану рекомендовано 6-12 градусів, для метану - цілих 20; а далі все правильно - скорше подаємо іскру - газ довше горить і краще згоряє і в момент відкриття випускних клапанів теплових навантажень на сідло уже нема... + октан в газа поза 100ню - збільшення УОЗ приводить до збільшення потужності і динаміки відповідно...sheva_lviv писав: Головна ціль варіатора зменшити кут запалення, що призведе до швидшого згорання газу ще до відкриття випускних клапанів, і збереже клапан і сідла від прогару.
до чого то?Sluva писав: Де BRC plug&drive,а де якийта варіатор...уравєнь не той :)
Felix писав: да при будь-яких - поставлять тобі 20 градусів аперіженія і всьо в тее буде харашо
я вже писав що ставити варто на любе авто на газу - гірше від того точно не будеpavlo09 писав: Але я так і не почув відповіді чи варто ставити варіатор на хонду?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей