http://aqua-tube.com/
Як думаєте, якщо через ту трубу пропустити бензин, то його рівень відновиться до повного бака і в машині знімуться всі відкладення і затягнуться сколи на капоті?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
що не варто взагалі на вогу заправлятись і знов вернутися на шелл.A1 писав:Що не варто на тій конкретній заправці заправлятись на одеській трасі?
а хз, я практично місяць заправлявся на GFC на Дністровській, все гуд, на вихідних на ВОГу перед Ашаном, теж все кул, а вчора залився на ОККО на Науковій (бо треба було вже залити...), то набагато гірше їде машина... Тугіше розганяється і відчуття взагалі іншіvovka писав:що не варто взагалі на вогу заправлятись і знов вернутися на шелл.
та чесно кажучи між вепавером і вогом 100 я думаю різниці ти невідчуєш. може навіть розхід більший буде. в мене чомусь на вогу 100 зараз от показує розхід 9.7BOXER писав: Доїжджу до суботи до лампочки, а там спробую на Шеллі віпавер.
в одну ціну +-. 100 вроді 11.79, а вепавер 11.89. якшо заливати більше 25 літрів вепавера то раніше давали безплатно шоколадку picnicBOXER писав: скільки, до речі, віпавер коштує і скільки вог 100?
не знаю як Боксер, а я відчуваюvovka писав:та чесно кажучи між вепавером і вогом 100 я думаю різниці ти невідчуєш
надіюсь ти усвідомлюєш, що це не на заводі розливають воду, а на конкретній заправці стається "надзвичайна ситуація" ?vovka писав: АЛЕ! ліпше їздити з більшим розходом чим попасти на цілий бак води
коли Шел зайшов на ринок і скільки в них заправок ?:)vovka писав:ніби за шелом такого поки шо не замічалось.
Ежики плакали, кололись, но продолжали лезть на кактус (с) :)BOXER писав: а вчора залився на ОККО на Науковій (бо треба було вже залити...), то набагато гірше їде машина...
мені в принципі нема різниці де то всьо розливають і як ведуть себе заправки. мені потрібен якісний бензин і впевненість в тому що якщо я заливаю бензин конкретного бренду то він всюда однаковий, без "надзвичайних ситуацій" :) ти ж як купляєш скажімо ну я незнаю, наприклад кока-колу то ти точно знаєш що вона на смак де б ти її не купив - ідентична :)A1 писав:надіюсь ти усвідомлюєш, що це не на заводі розливають воду, а на конкретній заправці стається "надзвичайна ситуація" ?
між іншим смаки теж різняться....чомусь....теж бадяжать с..киvovka писав:наприклад кока-колу то ти точно знаєш що вона на смак де б ти її не купив - ідентична
нє, вона всюди різна бо робиться територіально :)vovka писав:наприклад кока-колу то ти точно знаєш що вона на смак де б ти її не купив - ідентична
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей