A1 писав: а що хіба нові машини не в таксістів на кривчицях купляються, а гарантією виступає мама продавця, якою він клянеться ??

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
A1 писав: а що хіба нові машини не в таксістів на кривчицях купляються, а гарантією виступає мама продавця, якою він клянеться ??
через рік експлуатації буде не начхатиT5-R писав: Власникам нових фордів з салону, начхати скільки то котує, бо є гарантія
давай спочатку переглянемо як робляться двіжки Феррари і саме головне скільки коштує один двигун Феррарі, а його собівартість і включає в себе затрати, технологію, матеріали на його виробництво + людиногодини працівників , які його виготовляли можна сказати в ручну.vovka писав: ну давай також небудемо порівнювати умови експлуатації сімейного форда, і спортивної ферарі. в ферарі той двигун сотні тисяч проїде на тапці в пол. а в форда в звичайному режимі проїде не менше.
я в рік і 10 тис не наїзжаюvovka писав: от як буде і воно з тим всім проїде хоча б 20 тисяч на 95 бензині і без детонації - тоді поговорим
Зняти чим побільше з літра ? Такої задачі взагалі не стоїть. Це взагалі не показник, точніше показник того на скільки швидко двигун здохне..vovka писав: щоб замість 50, зняти 60 сил з літра ?
ти щось путаєш через три роки гарнтії! ТРИ!Infernal One писав: через рік експлуатації буде не начхати
і їх там аж увага ТРИИИИInfernal One писав: "крутої" форсунки овер 2000 грн.
і при тому в гаражі по пів року сидиш,а я на омезі за рік 30 катнув.а потім коли в мене щось нагнеться ти будеш арати що омега то гавно бо за рік нагнулась,а жигуль заіпца бо цілий рік йому нічо не сталось(ну бо він в гаражі стояв)Infernal One писав: я в рік і 10 тис не наїзжаю 20 кусків то для мене подвіг
Infernal One писав: через рік експлуатації буде не начхати
А ти розкажи, де у Львові нормальні заправки? І які не нормальні?Fobos писав:Та і бензин у нас вже давно не такий як в сср, якщо заправлятись на нормальних заправках.
також цыкавитьpavlo09 писав: А ти розкажи, де у Львові нормальні заправки? І які не нормальні?
Я заправлявся на усіх брендових заправках... І зупинився на Укрнафті/анп. Тому що різниці між ним і дорожчим бензином на окко вог сокар і шел не відчув абсолютно ніякої. Ні по витраті, ні по ходових якостях машини. Заправляю 95 енерджі. а він на 2грн. 40коп. дешевший.. Так для чого платити більше?Fobos писав:Тут ще залежить від якості сховищ на АЗС, от у окко наприклад вода може попасти, або солярка до 95го, знаю такі випадки, а на сокарі на щастя такого не чув, та і проблем не мав ніколи після щаправки там. Ну і як на то пішло, то я вже 2 місяці лию бензин з укрнафти той зі спиртом та мігаю його з сокаром і як не дивно все наразі в порядку.
а як відчував різницю? у відсічку часто заганяв тахо?rallyst писав: Я заправлявся на усіх брендових заправках... І зупинився на Укрнафті/анп. Тому що різниці між ним і дорожчим бензином на окко вог сокар і шел не відчув абсолютно ніякої. Ні по витраті, ні по ходових якостях машини. Заправляю 95 енерджі. а він на 2грн. 40коп. дешевший.. Так для чого платити більше?
А до відсічки немає змісту крутити мотор, знаючи його робочий діапазон.Romko писав: а як відчував різницю? у відсічку часто заганяв тахо?
... повір різниця є, і свічки на енерджі зовсім не такі як мають бути...
з таким ступенем стиску як в екобуста, я б не лив то ге що на укрнафті... - так в "королеву серпантинів " з атмо мотором [цензура] що залити.... - но в екобуст - краще не треба
серйозні задачі як для нової машини з турбованим мотормrallyst писав: А до відсічки немає змісту крутити мотор, знаючи його робочий діапазон.
Загалом буває коли кручу до 6, коли вже дуже є бажання згадати молодість.. :)
Але у мого фокуса зовсім інша задача. Комфортні і безпечні поїздки при мінімальній вартості 1 кілометра.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей