Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
romanlviv писав: Сьогодні зранку на АЗС "Укрнафта" (район "ашану") черга 7 машин до газової заправки, приїхали ДАї і черга з 7 стала 2шт. (та що заправлялася і самі ДАї.)
де там?ugine31 писав: ти би там такий розумний був.
я ж ЛОХ пів дня там стояв ..... і [цензура] рішал хто без черги ліз .... таких же ЛОХів було пару штук і мене підтримувалиugine31 писав: п.с. якщо на кожному кроці в мрев хочуть наіпати, спєцом затягують процедури і тд, то не дуже хочеться туди пертись і витрачати цілий день
В новому свідоцтві реєстрації буде вказана більша маса + тип палива зміниться.Йосип писав: А що треба щоб вписати газ в техпаспорт.Документ той що при установці дають і все?Чи ще щось?
Вписати ГБО в "техпаспорт" 314 грн. і година часу без "рішал". З "рішалами" буде на хвилин 20 скоріше, бо вони лізуть без черги.Glibko писав:де там?ugine31 писав: ти би там такий розумний був.я ж ЛОХ пів дня там стояв ..... і [цензура] рішал хто без черги ліз .... таких же ЛОХів було пару штук і мене підтримувалиugine31 писав: п.с. якщо на кожному кроці в мрев хочуть наіпати, спєцом затягують процедури і тд, то не дуже хочеться туди пертись і витрачати цілий день
cat-yellow писав: з ГБО не можна тепер у паркунг Ашану
Ніхто нічого на затягує, за пів дня можна зробити....правд нерваів трохи зійде з тебе..ugine31 писав:Glibko, ти би там такий розумний був.
п.с. якщо на кожному кроці в мрев хочуть наіпати, спєцом затягують процедури і тд, то не дуже хочеться туди пертись і витрачати цілий день
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість