Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
крім труб зверни увагу на саму зварку, тут просто зварити не канає, шви мають бути на відповідному рівні!ФЛАЙ писав: Black, не для колхозу це точно (і про безпеку потрібно подумати) і т.д.в першу чергу шукаю метал ,, не все так легко як здається,, а поварити в принципі є кому.
такого немає, готовий продають з амолгацією(описом, параметрами труб і тд.), що воно відповідає вимогам додатку.Black писав: то лучше взять готовый с амолгацией
золоті слова :) тому як писав вище щоб його таки сертифікували у Львові можна поварити в конторах наведених вище. Звичайно можна варити і самому......Babak писав: і вже після поварки, його сертифікують..
Фікус а в тебе хіба не газова, шовна труба ? Просто цікавоФЛАЙ писав: Fikus, підскажи де брав такі труби?
Зі Львова. Колись займався проф. раллі, зараз закинув тому що занадто багато фінансів улітає. Досвід за спиною не малий. Ще до перебудови мого жигуля пропонував зробити кузов і каркас.Vilnuy писав: а скажи будь ласка що за людина яка вже декілька каркасів зварила? зі Львова вона?
я в цьому вже переконавсяVilnuy писав: пошук труб самостійно дуже нервуючий процес
думаю в цьому допоможе Tunik,Vilnuy писав: плюс ще пошук правильного трубогибу у львові теж проблемка
де саме? досить цікавоVilnuy писав: можеш заїхати до нас в бокс зараз лежить в нас каркас для ваз 2105 куплений якраз в Jack, можеш оцінити якість
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей