не в тому віці щоб оправдовуватись.Ziro-cool писав: ти ведро своє опиши, мажорій
Не гнівайся

До речі в таких як твоя була без проблем міняю пробіг, як треба буде пиши я допоможу омолодити її таку

І тебе навчу :) є в мене такий шнурочок для тебе

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
не в тому віці щоб оправдовуватись.Ziro-cool писав: ти ведро своє опиши, мажорій
його і не було, дуже закортить познайомитись, скажеш, зустрінемось і пивка попєм. Може тобі колись в пригоді стану. Я трохи дещо знаю про такого класу машини і і роки, вмію фокуси всякі робити з нимиZiro-cool писав: і мені тоже, інцидент істьок....
George734 писав:його і не було, дуже закортить познайомитись, скажеш, зустрінемось і пивка попєм. Може тобі колись в пригоді стану. Я трохи дещо знаю про такого класу машини і і роки, вмію фокуси всякі робити з нимиZiro-cool писав: і мені тоже, інцидент істьок....![]()
![]()
George734 писав: нафіга тобі ті панти, Їдеш сам дивишся, катаєшя, якщо твоя, сам відчуєш. А ті панти ні до чого не приведуть. Заплатиш за одну провірку, другу, трутю. А четверту купиш сам без провірки і зрозумієш що можна було ті гроші докласти до четвертої.Взагалі ні від чого ти не застрахуєшся, можеш все провірити а проїдеш 10 км і мотор гавкне, або в рів заїдеш.А можеш і не провіряти зі спецами, а купити і їздити довго і щасливо
отут я з тобою згідний.George734 писав: Взагалі ні від чого ти не застрахуєшся, можеш все провірити а проїдеш 10 км і мотор гавкне, або в рів заїдеш.А можеш і не провіряти зі спецами, а купити і їздити довго і щасливо.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість