йой чо сі настрашивskillet43 писав:походу впихнули...машина блін видає шо раз більше проблем..оО

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
йой чо сі настрашивskillet43 писав:походу впихнули...машина блін видає шо раз більше проблем..оО
ти хоть на днище перед покупкою дивився? може там вже дира на дирі - от і вода валить в салон під час їзди...skillet43 писав: шей сьогодні сів в машину з сторони переднього пасажира чомусь під ногами все мокро
бачив ту машину що так пишеш? Пацан молодий, може багато що утрірує......не виключаю що сусід втулив фуфло, але все треба бачити щоб давати висновки....ІМХОRomko писав: тут я бачу повний букет: мотор, кузов, електрика, ходова - все треба робити , якшо ти готовий викинути штуцер-другий баксів на доводку її до нормального робочого стану і маєш провірених майстрів, які зроблять на совість, а не просто гроші здеруть - то вперед, продовжиш ще трохи машинці життя і буде ще довго тебе радувати, інакше продавай то відро з болтами
відкриваєш vashmagazin.ua вбиваєш в пошук ауді 80 і вперед продзвонювати шроти, ціна вентилятора б/у думаю 100-150 грн максskillet43 писав: скажіть а скільки по ціні вентилятор до радіатора буде коштувати..а то мені тільки шо ціну назвали ппц..оО
Я не мав на увазі запчастини від даної моделі. а не від ВАЗа, ГАЗа і тд...McAr писав: не заморочуйся зі всякими орігіналами
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей