Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Заміна двигуна
- Fabio Rossi
- Ім'я:Volodymyr
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:

Хочу в автомобілі Зіл 131 замінити бензиновий двигун на дизельний, європейського виробника, обємом від 4 до 7 літрів, росхід пального значення не має, головне щоб состикувався з коробкою передач зіла. Або заміна разам із коробкою, але щоб на новій кпп був вивід під роздатку на лебідку і можливість підключити передній міст. Чи реально знайти такий агрегат?
Re: Заміна двигуна
Двигун можна поставити і від трактора... колись таке робили... треба тільки перехідну плиту для кріплення КПП. Ставити двигун і КПП з іншої моделі мінінгітно ... треба підганяти (балансувати) кардани і кріплення двигуна ,КПП і самих карданів .... так що простіше одну перехідну плиту зробити , а з роздаткою на перед взагалі трудно знайти... хіба подивитись військові Мерседеси... в них 4-WDFabio Rossi писав:Хочу в автомобілі Зіл 131 замінити бензиновий двигун на дизельний, європейського виробника, обємом від 4 до 7 літрів, росхід пального значення не має, головне щоб состикувався з коробкою передач зіла. Або заміна разам із коробкою, але щоб на новій кпп був вивід під роздатку на лебідку і можливість підключити передній міст. Чи реально знайти такий агрегат?
- Dj kvass
- Президент клубу
- Ім'я:Василь Степанович
- Номер:0020
- Контактна інформація:
Ага був внас такий зіл з тпакторним двіжком більше 80 не їхав :)
- Fabio Rossi
- Контактна інформація:
на рідному двигуні максималка 75 більше тільки з горки :) . Дизель тяговитіший, а для максималки 5ту передачу треба довгу знайти і поставити а ще краще якщо їх там 6 чи більше буде. Тракторний ДВЗ ставити не хочу, принайми ті на які вже дівився до автомобіля який буду робити не годятся кінцевому результаті має вийти щось такеDj kvass писав:Ага був внас такий зіл з тпакторним двіжком більше 80 не їхав :)

- Fabio Rossi
- Контактна інформація:
з якого металу плиту робили, яка товщина? Перекосів при експлуатації не появлялося?kym писав:так що простіше одну перехідну плиту зробити , а з роздаткою на перед взагалі трудно знайти... хіба подивитись військові Мерседеси... в них 4-WD
за їдею про мерседес спасибі, знайшов ДАФа 4вд буду днями їхати дивитися що і як там
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
оце тємаFabio Rossi писав:кінцевому результаті має вийти щось таке

"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
Класна ідея.Fabio Rossi писав:з якого металу плиту робили, яка товщина? Перекосів при експлуатації не появлялося?
Плиту брали готову з Рівного. там на ремзаводі мали готовий шаблон на 130 зіла, а ми тільки чіпляли все до купи.
Той зіл чотири роки регулярно курсував Львів-Київ. потім кінчилась робота і двигун знов на трактора поставили.Два рази порвали зчеплення, але думаю винуватий був водій. Був ще один недолік - як не комбінували не могли позбавитись "дізельної вібрації".
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей