Дякую на перед за підказки.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
зламавсяmoomnad писав:СТАЛОСЬ З БРЕЛКОМ
Так я ним закрив машину, через 5 сек відкривав і він нереагує, хоча мигає що ненайдена машина.C#@O$ писав:зламався
Теж саме мав. Закрив і вже відкрити не зміг. Дзвінок до друга -> запасний брелок -> машина відкрита! В мене була відламалась антена, хоча ззовні абсолютно ніяких признаків.moomnad писав:Так я ним закрив машину, через 5 сек відкривав і він нереагує, хоча мигає що ненайдена машина.
А симптоми до речі були ті ж...moomnad писав:Десь уже тиждень брелок інколи сигналізував під час їзди ( пікав і загорались всі діоди на ньому)
+1, так просто у мене вона на гарантії, ставив сервіс мітсубіші, у вівторок їду їм мозги компасирувати, а ще я прочитав на сайті WWW.Piti.ru ( це виробник) що у сигналізаціях ШЕРИФ ZX725 V2 глюк у брелках і вони мають їх замінити на нові брилки. так роблять на всіх станціях. Там брелки якісь трохи інакші, але вони спеціально для того виготовлені.vovik писав:получили в око -> не коштувало нічого
Підтримую, але запізно ми це зрозумілиmoomnad писав:ШЕРИФ то Х....НЯ..
Зайди і почитайBreaker писав: У меня не шериф, но ваш диалог абсурдный
ЯBreaker писав:7 человек моих знакомых шерифы, и еще ни у одного проблем не было
Угу только сделают ли ????vovik писав:повинні
Да не раз стыкался.vovik писав: і не дотримуватимуться
Я знаю що таке розсинхронізаціяromario писав:moomnad, це розсинхронізація брелкатре два рази швидко натиснути кнопку постановкиа ще попробуй доше тримати кнопкуа взагалі Шериф - повна Хня
Був сьгодні в диллера, дивились вони всі разом( електрики), пробували поновому прошити, розберали старийmoomnad писав:Коротше в четверг поїду і потім вам напишу.
ТИ просто при постановці на сигналізацію не робив трьох кругових рухів на лівий нозі наспівуючи мантри... Ось і все...moomnad писав:moomnad писав:Коротше в четверг поїду і потім вам напишу.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей