потім акум підзарядився і все прийшло в норму - 12.8В - це напруга повністю зарядженого акума...
так шо не переживай

в співробітника на мерсі також 13.5-13.6В і при навантаженні 13.4-13.5 - ніби і мало - але вже пару років так їздить і нічого )))
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Та я вже сам починаю так думати. Але вже для власного заспокоєння поїду ще завтра на рено сервіс на діагностику. А там побачимо. Більшість радять забути і забити. Але я щось як не впевнений в машині на всі 100%, то не хочу пхатись далеко від дому. Та і діагностика лишньою не буде.Romko писав: ↑Пон, 23 липня 2018, 10:38можливо новий акум був підсівший трохи і під час заводки напруга просіла більше норми - от і вискочило 'low-battery' один раз...
потім акум підзарядився і все прийшло в норму - 12.8В - це напруга повністю зарядженого акума...
так шо не переживай
в співробітника на мерсі також 13.5-13.6В і при навантаженні 13.4-13.5 - ніби і мало - але вже пару років так їздить і нічого )))
при можливості поміряю напругу на сценіку, може така і має бути.Taras LL писав: ↑Вів, 24 липня 2018, 11:01Ну що ж, був я на рено сервісі на Зеленій. Подивились хлопці, сказали, що помилок нема. Якихось проблем нема. Сказали, що як на такий пробіг дуже чистий сажевий фільтр. А от по генератору сказати не можуть нічого.
Сказали, що напруга мала б бути вищою... Пояснити те, що на стенді генератор видає 14,2-14,3, а на машині 13,5 вони не можуть. Сказали, що в "мозгах" прописувати ємність акумулятора, напругу, яку він має видавати чи будь-що інше не треба і не можна. Але на їх думку так бути не має. На підміну генератора вони не мають. Гарантії, що якщо я куплю генератор і вони його встановля, що напруга на ньому буде вища вони не дають... Мабуть я на то забиваю і катаюсь до "перемоги".
Бо краще я кожних 2 роки мінятиму акумулятор, ніж зараз відвалю 6-7 кусків за генератор.
Та власне то мені на сервісі порадили новий генератор купити або "позичити і підмінити для перевірки"Romko писав: ↑Вів, 24 липня 2018, 11:09для чого купляти новий генератор? ти ж свій перевірив на стенді - він видає нормально 14+
проблема або в контакті - спад напруги на +му дроті від генератора до акума( поганий контакт на клемах і тд), або в блоці контролю зарядки - якшо там такий є і включається він в розрив +го дроту від генератора до акума (блочок окремий)
візьми на машині кинь тестер тупо на "+" вихід з генератора і будеш точно знати шо він видає на ХХ на машині
Може так і має бути. Не знаю. Наразі їжджу і дивлюсь що і як. Акумулятор шукав такий як був, але в мене стояв 65Ah і пусковим 720А. Ті що я знайшов на 65Ah мали пусковий 680 мах... Навіть продавали не радили на дизель таке брати.andriy320e30 писав: ↑Вів, 24 липня 2018, 11:03Треба було просто купити акумулятор такий як був з заводу і все. В мене теж 13.5 коли повністю заряджений .коли сівший то більше
я колись теж тим парився, аж поки не дочитався десь про це
вот тут не розумію, яке навантаження на стенді? його підключають до якихсь споживачів чи тільки розкручують і міряють що він видає?
На стенді пробують як в холосту (міряють на оборотах хх і на високих оборотах), так і під навантаженням (дають +- максимальне навантаження). Ну і власне на стенді він видавав 14.3+-. Тому схиляюсь до думки що мабуть так має бути.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей